Γιορκ: «Θα βάλω τα σουτ και στην Πάτρα»!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Λαύριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε πολύ εύκολα χθες του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας πως θέλει να τελειώσει άμεσα τους Πατρινούς και να τα… πει με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε χθες ο Γκέιμπ Γιόρκ, δείχνοντας πως κάτι ήξερα οι άνθρωποι της Ένωσης που τον έφεραν πριν από περίπου ένα μήνα. Όπως τόνισε μιλώντας στο sdna ο Αμερικάνος γκάρντ, μεγάλο ρόλο  στη νίκη έπαιξε η αλλαγή στη νοοτροπία που άλλαξε στο τρίτο παιχνίδι, ενώ δήλωσε πανέτοιμος για ανάλογη εμφάνιση και στο Game 4.

Στην αρχή της κουβέντας ο Αμερικανός άσος εξήγησε πως:  «σε όλους τους τομείς κάναμε εξαιρετική δουλειά κόντρα στον Προμηθέα. Οι συμπαίκτες μου με βρήκαν ελεύθερο σε αρκετές περιπτώσεις και εγώ ήμουν σε θέση να βάλω τα σουτ. Και κόντρα στον Προμηθέα μπήκαν».

Το τρίτο παιχνίδι των ημιτελικών ήταν το καλύτερό του στα φετινά πλέι οφ. Και αυτό έχει την εξήγησή του: «Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ένιωσα και πολύ… άνετα, γιατί τα σουτ δεν μπήκαν και αυτό δεν βοήθησε καθόλου. Οι προπονητές όμως συνέχισαν να πιστεύουν σε μένα και μπορώ να πω ότι ήταν μια εξαιρετική εμπειρία γιατί κατανόησα από την πρώτη στιγμή πως μπορώ να βάλω τα σουτ. Οι συμπαίκτες μου πίστεψαν σε μένα το ίδιο και πλέον μπορώ να δείξω σε όλους ποιος πραγματικά είμαι».

Γιατί ήταν διαφορετική η ΑΕΚ σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες: «η νοοτροπία μας άλλαξε για τα καλά», όπως τόνισε, για να προσθέσει «Δείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε στο Game 3 με τον Προμηθέα. Παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα στα τελευταία δύο παιχνίδια, όμως στο δεύτερο παιχνίδι ήμασταν πολύ κακοί επιθετικά. Για εμάς το να βγούμε στο παρκέ, να βάλουμε τα σουτ και να κάνουμε κλεψίματα ήταν κάτι μέσα στις δυνατότητές μας. Κάναμε εύκολη τη δουλειά μας σε αυτό το παιχνίδι».

Για το αν ήταν αντίδραση: «Χωρίς αμφιβολία δείξαμε ένα είδος… αντίδρασης. Ειδικά όταν παίζεις στην έδρα σου και έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου και τους συμπαίκτες σου να σου δίνουν ψυχολογία, τα πάντα γίνονται πιο εύκολα».

Για τον επόμενο αγώνα: «Πρέπει να βγούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Δεν θέλουμε να πάει η σειρά σε πέμπτο ματς. Μπορούμε να βγούμε την Τετάρτη και να κερδίσουμε το παιχνίδι παίζοντας επιθετικά από τα πρώτα λεπτά. Και στην Πάτρα, άλλωστε, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, οπότε είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε την ίδια διάθεση».

Για τους τελικούς που βρίσκονται ενόψει«Σημαίνει πολλά αυτό. Εγώ έπαιξα σε τελικούς περιφέρειας στην G-League φέτος, οπότε το να παίξω σε ακόμα μια σειρά τελικών θα έχει ξεχωριστή σημασία για μένα. Παίζω φέτος σε δύο ομάδες που έχουν μάθει να κερδίζουν και είναι σημαντικό για μένα».

Για το αν έχει ανοίξει η… όρεξη του μετά την εξαιρετική του εμφάνιση: «Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι… ίδιο για μένα. Πρέπει να βγω και να βάλω τα σουτ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου θα με ψάξουν για να δώσω λύσεις στην επίθεση. Εγώ θα προσπαθήσω να πάρω ανάσες μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι ώστε να είμαι σε θέση να κάνω άλλη μία καλή εμφάνιση. Το σίγουρο όμως είναι πως έχω κρατήσει κάποια σουτ για το παιχνίδι της Πάτρας και είμαι έτοιμος να τα βάλω ξανά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X