Γιατράς: «Μην στεκόμαστε σε δικαιολογίες, η ΑΕΚ έπαιξε εξαιρετικά και κέρδισε δίκαια»

Γιατράς: «Μην στεκόμαστε σε δικαιολογίες, η ΑΕΚ έπαιξε εξαιρετικά και κέρδισε δίκαια»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε μια άνετη νίκη κόντρα στον Προμηθέα Πατρών και Μάκης Γιατράς εξήγησε πως η ομάδα του έκανε πολλά αβίαστα λάθη, τονίζοντας πως η Πατρινοί στη σημερινή αναμέτρηση βρισκόντουσαν σε… άλλο γήπεδο.

Ο προπονητής των Πατρινών ανέφερε στην αρχική τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Κατ’ αρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και την εμφάνισή της. Σήμερα βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, χάσαμε τα ριμπάουντ. Κάναμε αβίαστα λάθη ενώ η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευστοχία… Κέρδισε δίκαια ένα παιχνίδι που νομίζω ότι δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση είναι μια σειρά παιχνιδιών, δεν παίζει κανένα ρόλο η διαφορά. Θέλουμε να κάνουμε το 2-2 την Τετάρτη και να έλθουμε ξανά την Παρασκευή ώστε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά τον Προμηθέα. Και να κερδίζαμε σήμερα, θα θέλαμε νίκη την Τετάρτη».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δικαιολογίες μπορείς να βρεις και να πεις πάρα πολλές. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, φτάσαμε στον Ιούνιο και δίνουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε άπειροι αλλά το να στεκόμαστε σε δικαιολογίες δεν έχει νόημα. Η ΑΕΚ έκανε το παιχνίδι της κι έπαιξε εξαιρετικά, εμείς δεν κάναμε τίποτα από ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Προχωράμε».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X