Με Θίοντορ και Χάντερ η ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα Πατρών

Με Θίοντορ και Χάντερ η ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα Πατρών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών απέναντι στον Προμηθέα Πατρών!

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ (19:30) τους Πατρινούς και έχει ως ένα και μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στις νίκες απέναντι στο σύνολο του Μάκη Γιατρά και να πάρει σοβαρό προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς της Basket League.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν έλειψαν από τη «Βασίλισσα», η οποία επέστρεψε «λαβωμένη» από το «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας, με τους Τζόρνταν Θίοντορ και Βινς Χάντερ να αποκομίζουν από ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Οι δύο Αμερικανοί άσοι δεν προπονήθηκαν χθες (02/06) και ακολούθησαν αγωγή, με τον Χάντερ να αντιμετωπίζει ένα «σφίξιμο» στο δεξί πόδι και τον Θίοντορ μία θλάση στο δεξί χέρι.

Παρόλα αυτά οι δύο παίκτες «έσφιξαν» τα δόντια και βρίσκονται στην 12άδα του Λούκα Μπάνκι. Ωστόσο, η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη για το ματς με τους Πατρινούς.

Από την άλλη πλευρά, ο Προμηθέας ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς προβλήματα και ο Μάκης Γιατράς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Οι 12άδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Λούκα Μπάνκι): Γιορκ, Τζέιμς, Ξανθόπουλος, Σάκοτα, Λαρεντζάκης, Μωραϊτης, Θίοντορ, Σαντ-Ρος, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος, Χάντερ, Εμπάκουε.

Προμηθέας (Μάκης Γιατράς): Χολ, Λίποβι, Γκίκας, Τσαϊρέλης, Γερομιχαλός, Κασελάκης, Σαλούστρος, Κατσίβελης, Μέιερ, Μπράουν, Έλις, Παρκς.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X