Δεν απορρίφθηκε οριστικά ο Χολμέν-Παίρνει την απόφαση ο Καρντόσο

Χάμρεν για Χολμέν: «Θα καθιερωθεί στην ΑΕΚ, είναι δυνατός και πανέξυπνος στόπερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο που φτιάχνει το πλάνο για τη νέα ΑΕΚ, πέρα από το θέμα του Τσίκο Ζεράλδες, έχει επικεντρωθεί και στο θέμα του κεντρικού αμυντικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να φερόταν να έχει απορρίψει την περίπτωσή του Σεμπάστιαν Χολμέν, μόλις ανέλαβε, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν έχει τελειώσει οριστικά για την Ένωση. Ο Σουηδός στόπερ παραμένει μια βασική επιλογή της ομάδας, με τον προπονητή της να επιθυμεί απλά να τον «τσεκάρει» εκ νέου, πριν δώσει τη συγκατάθεσή του, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «Εθνοσπόρ».

Αυτό σημαίνει, ότι δεν αποκλείεται σύντομα οι δύο πλευρές να ξαναμπούν σε διαπραγματεύσεις, με τον Καρντόσο να συνεχίζει να έχει ψηλά στη λίστα του για την άμυνα και τον Νέλσον Μόντε, που μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε. Τις προσεχείς μέρες, ο ίδιος αναμένεται να αποφασίσει οριστικά για το ποιος είναι ο «εκλεκτός» στη νευραλγική θέση του σέντερ μπακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X