Απίστευτη τρομοκρατία στην Νέα Φιλαδέλφεια: Γέμισαν την πόλη με φυλλάδια κατά της ΑΕΚ και του Βούρου (ΦΩΤΟ)

Απίστευτα πράγματα στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Σήμερα, έχουμε τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, με τον Γιάννη Βούρο να έχει αποκτήσει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα για την Δημαρχία της περιοχής!

Ο γνωστός για τα ΑΕΚτζήδικα συναισθήματά του, Γιάννης Βούρος τερμάτισε πρώτος την Κυριακή με ποσοστό 29.47%, με τον πολέμιο του γηπέδου, Άρη Βασιλόπουλο να έρχεται δεύτερος με 22.97%. Ο Γιάννης Βούρος ετοιμάζεται σήμερα για τη μεγάλη νίκη στην Νέα Φιλαδέλφεια και ο απερχόμενος δήμαρχος φαίνεται πως επιδίδεται στις τελευταίες του… παραστάσεις.

Από το πρωί, η Νέα Φιλαδέλφεια έχει γεμίσει με τρομοκρατικά φυλλάδια κατά της ΑΕΚ και του Γιάννη Βούρου. Στόχος είναι να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, ώστε να μην ψηφίσει τον 63χρονο πολιτικό. Πρόκειται βεβαίως για ένα πρωτοφανές γεγονός και φυσικά οι όποιες προσπάθειες των εχθρών της ΑΕΚ, αναμένεται να πέσουν στο κενό, καθώς άπαντες είναι συνειδητοποιημένοι και πηγαίνουν μαζικά στις κάλπες για να δώσουν το χρίσμα στον Γιάννη Βούρο. Τα κόλπα και οι τρικλοποδιές του Άρη στην Ένωση και τον κόσμο της τελειώνουν σήμερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X