Συνάντηση με τον πατέρα του Πόνσε έχουν ζητήσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ

Βρήκε ξανά το μέταλλο της η ΑΕΚ, πέρασε με μαγκιά από την Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εζέκιελ Πόνσε ήταν η… αποκάλυψη της εφετινής σεζόν για την ΑΕΚ, με τον 22χρονο φορ να κάνει πράγματα και θαύματα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο «φονιάς» από την Αργεντινή έφτασε τα 21 γκολ με την φανέλα της Ένωσης, ταλαιπωρώντας αφάνταστα τις αντίπαλες άμυνες με τις ενέργειές του. Και αναμφίβολα αποτελεί έναν από τους ελάχιστους διασωθέντες του εφετινού «κιτρινόμαυρου ναυαγίου», με την χρονιά για την Ένωση να κρίνεται ως αποτυχημένη.

Ως γνωστόν, ο 22χρονος επιθετικός είναι δανεικός από την Ρόμα, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να έχει τονίσει στην «κιτρινομαυρη» πλευρά πως καλύπτεται από τα προσόντα του killer από την Λατινική Αμερική. Η περίπτωση παραμονής του έχει… αναθερμανθεί, ωστόσο παραμένει αρκετά δύσκολη.  Σύμφωνα με την Live Sport, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ζητήσει συνάντηση με τον πατέρα και ατζέντη του Αργεντινού για να ξεκαθαρίσουν τα πάντα και μόνο αν υπάρξει συμφωνία με τον 22χρονο, θα εξεταστεί η αγορά των δικαιωμάτων του από την ιταλική ομάδα.

Βεβαίως, ‘όπως είπαμε δεν είναι στο χέρι της ΑΕΚ η παραμονή του Πόνσε και για αυτό, έχουν πέσει και άλλες προτάσεις στο «κιτρινόμαυρο» τραπέζι.  O Mιγκέλ Καρντόσο  έχει μιλήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για άλλους τους πιθανούς στόχους και φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει έναν επιθετικό εκτός Ιβηρικής αγοράς. Αναμφίβολα, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση φορ για την Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X