Οι πρώτες κινήσεις του Καρντόσο

Το πρώτο «μπαμ» του Καρντόσο - Έδωσε ΟΚ για «φονιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να μην έχουν περάσει και πολλά 24ωρα από τη στιγμή που ο Μιγκέλ Καρντόσο ανέλαβε και τυπικά χρέη προπονητή στην ΑΕΚ, όμως ο Πορτογάλος έχει δείξει ότι έχει όρεξη να δουλέψει σκληρά με τη νέα του ομάδα.

Ηδη αυτές τις ημέρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους ουκ ολίγα ονόματα ως μεταγραφικοί στόχοι της Ενωσης, με τον 47χρονο να δίνει τα… φώτα του στον Νίκο Λυμπερόπουλο σχετικά με τις μεταγραφικές προτεραιότητες των “κιτρινόμαυρων”.

Ας δούμε όμως τι συμβαίνει με τους παίκτες που παίζουν τελευταία στο ρεπορτάζ της Ενωσης…

Ο σχεδόν… κλεισμένος Σεμπάστιαν Χόλμεν απορρίφθηκε, αφού δεν ταίριαζε στα “θέλω” του Καρντόσο. Τα χαρακτηριστικά του Σουηδού στόπερ ήταν διαφορετικά από αυτά που θα ήθελε να προσθέσει στην άμυνα ο Πορτογάλος προπονητής. Παράλληλα, “θολό” παραμένει το τοπίο, όσον αφορά τον Ογκνιεν Βράνιες, αφού είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα ασχοληθεί η ΑΕΚ με την περίπτωση του.

Στα υπόψιν του “Δικεφάλου” βρίσκεται πάντα το όνομα του Νέλσον Μόντε. Ο 23χρονος Πορτογάλος που έχει δουλέψει με τον Καρντόσο στη Ρίο Αβε -και μάλιστα κάνοντας τρομερή σεζόν- είναι ελεύθερος και “παίζει” ως λύση για την ενίσχυση της ομάδας. Ακόμα, δεν πρέπει να ξεχαστεί η υπόθεση του Ροντρίγκο, του -επίσης Πορτογάλου- δεξιού φουλ μπακ της Αβες, ωστόσο ο παίκτης βρίσκεται στα “ραντάρ” και της Πόρτο, γεγονός που αναπόφευκτα δυσκολεύει την περίπτωση απόκτησής του.

Για τη μεσαία γραμμή, ο Καρντόσο ζητά έναν παίκτη που θα είναι κυρίως «8άρι», με τον Ζεράλδες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να αποτελεί μια καλή λύση για τη συγκεκριμένη θέση. Ο 24χρονος Πορτογάλος είχε συνεργαστεί μαζί του με επιτυχία στα “λιοντάρια” τη σεζόν 2017-18, διανύοντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (4 γκολ, 11 ασίστ).

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ψάχνει κυρίως “διπλοθεσίτες” παίκτες στα χαφ, με την περίπτωση του Ρούμπεν Ριμπέιρο επίσης να… αρέσει. Ο 32χρονος Πορτογάλος, παίζει τόσο ως κεντρικός χαφ, όσο και στα άκρα και έχει κι έχει κι αυτός αποτελέσει παίκτη του Καρντόσο στη Ρίο Αβε.

Παράλληλα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ζητηθούν παίκτες στα άκρα που θα συγκλίνουν εσωτερικά, με δεδομένη την παρουσία των Ντέλετιτς, Γιαννιώτα και Αλμπάνη. Κάτι που είναι πιθανό να φέρει στα άκρα τους Μάνταλο και Μπακασέτα.

Στο επιθετικός σκέλος, ο Πορτογάλος κόουτς δείχνει να καλύπτεται από τον Εζέκιελ Πόνσε, με τους “κιτρινόμαυρους” να περιμένουν για την ώρα τι θα γίνει στις συζητήσεις με τη Ρόμα, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X