Τέλος και ο Συγγάρης από την ΑΕΚ

Τέλος και ο Συγγάρης από την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εκκαθαρίσεις στην ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζονται με… αμείωτους ρυθμούς, αφού μετά και το επίσημο τέλος των πέντε ξένων της Ενωσης, οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους και με τον Θανάση Συγγάρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον χειροσφαιριστή Θανάση Συγγάρη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την προσοφορά του στην ομάδα χάντμπολ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπήρξε μέλος του “Δικεφάλου” για 8 αγωνιστικές περιόδους, σημειώνοντας σε όλες τις διοργανώσεις 206 συμμετοχές και 8 τέρματα.

Ο Θανάσης Συγγάρης ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2009, αποχώρησε το καλοκαίρι του 2014 έχοντας κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα (2011, 2013) και 2 Κύπελλα (2013, 2014), για να επιστρέψει το 2016 συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφή της “Ένωσης” σε εγχώριους Τελικούς, αλλά και στην ευρωπαϊκή καταξίωση των Τελικών του 2018 και των Ημιτελικών του 2019.

Ο Θανάσης Συγγάρης θα έχει πάντα μία δική του ξεχωριστή θέση στην οικογένεια της ΑΕΚ, η οποία του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X