Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ

Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Καρντόσο είναι θετικές. Πέραν του επικοινωνιακού χαρίσματος που διαθέτει, προκαλεί αναμφίβολα θετική εντύπωση, ότι ήρθε στην Ελλάδα και ήξερε ήδη να λέει τις πρώτες λέξεις στη γλώσσα μας. Ζήτησε να μιλήσει στα αγγλικά, ώστε να κατανοηθεί όσο το δυνατόν από περισσότερους η φιλοσοφία του. Εδειξε πως ξέρει τι θέλει και πως θα φτάσει σε αυτό.

Προσμετρώ στα θετικά, ότι έδειξε σεβασμό στους συνεργάτες του. Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μόνο με δύο εξ αυτών, ζήτησε να είναι όλοι παρόντες. Στα Σπάτα έδειξε διατεθειμένος να ασχοληθεί με την παραμικρή λεπτομέρεια, ζήτησε να έχουν χώρο όλοι και εκείνος να δίνει το πρόσταγμα μέσα από το γήπεδο. Θετικά όλα αυτά.

Ξέρετε όμως, ποιο εκτιμώ ό,τι είναι το σημαντικότερο όφελος στην εποχή Καρντόσο που ξεκίνησε στην ΑΕΚ; Ότι μετά από πολύ καιρό, η ΑΕΚ κοιτά πρώτα τον εαυτό της. Δεν δουλεύει ρίχνοντας ματιές εκτός, για να δει σε τι κατάσταση είναι οι άλλοι. Στα νέα δεδομένα που δημιουργεί ο Πορτογάλος όμως, το ενδιαφέρον στρέφεται πρώτιστα στο πως θα είναι η ΑΕΚ.

Σας έλεγα και πριν από λίγες ημέρες, ότι το πρώτο μεγάλο κέρδος που προσέφερε στην ΑΕΚ η έλευση του Καρντόσο, είναι η γέννηση της ελπίδας. Αν και υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμετανόητοι που πιστεύουν σε θεωρίες συνομωσίας, η πραγματικότητα είναι ό,τι η ΑΕΚ επιχειρεί να κάνει αλλαγή. Αν είναι ώριμη και έτοιμη να την αποδεχθεί, εάν θα μπορέσει να κρατηθεί μακριά από τους πειρασμούς να την προσαρμόσει στα μέτρα της.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X