Φόβοι για προβοκάτσια στην τελευταία ομιλία του Βούρου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αστραψε και… βρόντηξε ο Γιάννης Βούρος!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με το “Πολιτών Πολιτεία” κάλεσε όλους τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες, «προκειμένου να δοθεί μια δυναμική και τελευταία απάντηση στην πιο διχαστική διοίκηση που πέρασε ποτέ από την πόλη».

Στη δήλωσή του, ο 63χρονος πολιτικός έκανε λόγο για “μαύρη προπαγάνδα” των πολιτικών αντίπαλών του, που προσπάθησε με κάθε μέσο να τρομοκρατήσει και να παραπληροφορήσει τον κόσμο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Βούρου:

«Προς τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.


Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ειδήμονες στην μαύρη προπαγάνδα, μετέρχονται όλων των μέσων προκειμένου να αποφύγουν την συντριβή. Τελευταία χυδαία προσπάθεια τους αποτυπώνεται στις κινήσεις που κάνουν προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τους δημοτικούς υπαλλήλους περί εκκαθαρίσεων και παραπληροφορώντας τους κατοίκους της Νέας Χαλκηδόνας ότι στις επαναληπτικές αυριανές εκλογές δεν χρειάζεται να ψηφίσουν. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να αποκαλυφθεί απροκάλυπτα το μαύρο πρόσωπο της απερχόμενης δημοτικής αρχής που διοίκησε με μεσαιωνικής αντίληψης ιδέες τον Δήμο και βύθισε στην ανυπαρξία την πόλη.
Καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν αύριο και πάλι στις κάλπες προκειμένου να δοθεί μια δυναμική και τελευταία απάντηση στην πιο διχαστική διοίκηση που πέρασε ποτέ από την πόλη.


Γιάννης Βούρος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X