Τσιτσιπάς: «Χαρούμενος που τα κατάφερα παρά τις δυσκολίες»

Τσιτσιπάς: «Χαρούμενος που τα κατάφερα παρά τις δυσκολίες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παιχνίδι με τον Κραΐνοβιτς μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκρισή του στον 4ο γύρο του Roland Garros.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα του με τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς: «Είναι περίεργο όταν επιστρέφεις να παίξει μετά από μία μέρα. Δεν είναι κάτι που γίνεται συχνά. Είναι σημαντκές οι αλλαγές στον ψυχολογικό τομέα. Δεν είναι μία εύκολη κατάσταση για τα νεύρα και την υπομονή σου. Είμαι χαρούμενος που τελείωσα τη δουλειά με την υποστήριξη του κοινού».

Όσο για τα στοιχεία του ματς σημείωσε: «Νομίζω ότι αισθανόμουν πιο αργός σε σχέση με χθες. Είναι σημαντικό να παραμένεις συγκεντρωμένος. Παρά τις δυσκολίες που είχα σήμερα ανταπεξήλθα. Δεν ήμουν πολύ ενεργητικός ενώ μου έλειψε και η ταχύτητα. Είναι σημαντικό που έσβησα σετ πόιντ γιατί θα είχαμε ένα δραματικό φινάλε.

Ο αντίπαλός μου είχε παίξει ένα μεγάλο ματς τις προηγούμενες μέρες. Χρειάζεται μεγάλη ενέργεια και καλή φυσική κατάσταση σε ένα Grand Slam. Είναι σαν ένας μαραθώνιος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X