Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ροντρίγκο, αλλά...

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ροντρίγκο, αλλά...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ως γνωστόν, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ ο Ροντρίγκο. Τόσο η “Record», όσο και η «A Bola» και η «Jornal de Noticias» έχουν γράψει για το ενδιαφέρον της Ενωσης για τον 26χρονο δεξιό μπακ της Αβες, με τους κιτρινόμαυρους να ψάχνουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Βραζιλιάνος αρέσει πολύ στον νέο τεχνικό της Ενωσης, Μιγκέλ Καρντόσο, ωστόσο η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες. Κι αυτό γιατί τον θέλει και η Πόρτο και πέρα από τη δεδομένη δυναμική του συλλόγου, οι “δράκοι” ήταν αυτοί που τον έφεραν στην Ευρώπη πριν από 4 χρόνια.

Ο Ροντρίγκο μετά το πέρασμά του από τις ομάδες της πατρίδας του (Ουνιάο Σάο Ζοάο, Σάντο Αντρέ, Γκρέμιο Ανάπολις) ήρθε το 2015 στην Πόρτο, ωστόσο αγωνίστηκε μόνο στη δεύτερη ομάδα των “δράκων” κι ενώ μεσολάβησε ένας δανεισμός στην Τσάβες. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ντεσπορτίβο Αβές (Κυπελλόυχος Πορτογαλίας το 2018), μετρώντας 4 τέρματα και 9 ασίστ σε συνολικά 41 συμμετοχές όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ).

Δεδομένα είναι δύσκολο να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο ο Καρντόσο θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες, αφού είναι ένας μπακ, του οποίου το στυλ ταιριάζει… γάντι στα δικά του “θέλω”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X