«Η ΑΕΚ μιλά με Ρόμα για τον Βέρντε»

«Η ΑΕΚ μιλά με Ρόμα για τον Βέρντε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον 23χρονο αριστερό εξτρέμ που ανήκει στη Ρόμα, Ντανιέλε Βέρντε, έχει βάλει στο… μάτι η ΑΕΚ, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Οπως αναφέρει το site «ilromanista», ο 23χρονος Ιταλός βρίσκεται στα… ραντάρ των “κιτρινόμαυρων” και μάλιστα η Ενωση έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές μαζί του. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται ωστόσο και αρκετοί ισπανικοί σύλλογοι, αλλά και η Γκενκ.

Ο Βέρντε ανήκει στους “τζιαλορόσι” μέχρι το 2020, ωστόσο τη φετινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Βαγιαδολίδ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 6 τέρματα σε 26 συμμετοχές (αγωνίστηκε 895 λεπτά) σε La Liga και Copa Del Rey. Ο Ιταλός θα επιστρέψει τον Ιουνιο στη Ρόμα, αφού ο δανεισμός του στην ισπανική ομάδα λήγε. Ωστόσο δεν θα είναι ο μόνος, αφού στους “τζιαλορόσι” επιστρέφουν αρκετοί δανεικοί ποδοσφαιριστές, με την ομάδα να καλείται να αποφασίσει με ποιους θα πορευθεί τη νέα σεζόν.

Ο 23χρονος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης (περισσότερο αριστερά), αλλά κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και ως περιφερειακός. Εχει ύψος 1.68μ. , ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του (K19, K20, K21).

Το who is who του Βέρντε

Ο Βέρντε ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρόμα, ενώ το 2014 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου μέτρησε 7 συμμετοχές στην Serie A (2 ασίστ), στα 18 του μόλις χρόνια! Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στις -επίσης ιταλικές- Φροζινόνε, Πεσκάρα, Αβελίνο, Βερόνα, πριν πάει πέρυσι στη Βαγιαδολίδ.

Με τη φανέλα της Βερόνα (2017/18) αγωνίστηκε σε 33 ματς (4 γκολ και 3 ασίστ), ενώ με την Αβελίνο (2016/17) έπαιξε σε 33 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 8 γκολ και 5 ασίστ. Του χρόνου το συμβόλαιο του εκπνέει και η Ρόμα θα προτιμούσε μια πώληση, παρά έναν νέο δανεισμό.  Κάτι που θέλει και ο παίκτης, αφού έχει… κουραστεί να πηγαίνει δανεικός σε άλλες ομάδες. Να σημειωθεί ότι φέτος, προς το τέλος της χρονιάς για έναν μήνα ήταν εκτός ομάδας λόγω τιμωρίας από τον πρόεδρο της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X