Ξαναγράφουν οι Πορτογάλοι για την επιθυμία του Καρντόσο να φέρει στην ΑΕΚ τον Ζεράλδες

Ξαναγράφουν οι Πορτογάλοι για την επιθυμία του Καρντόσο να φέρει στην ΑΕΚ τον Ζεράλδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα δημοσίευμα έρχεται σήμερα από την Πορτογαλία και αφορά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φρανσίσκο Ζεράλδες.

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα της «Α’ Bola», σειρά πήρε η εφημερίδα “O Jogo”, που αναφέρει σήμερα ότι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, θέλει να φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό των “κιτρινόμαυρων” τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, τον οποίο είχε παίκτη στη Ρίο Αβε τη σεζόν 2017-18. Θυμίζουμε, πως ο Ζεράλδες έβγαλε… μάτια με την πορτογαλική ομάδα, υπό τις οδηγίες του Καρντόσο, αφού σε 38 συμμετοχές μέτρησε 4 γκολ και 11 ασίστ!

 Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 24χρονος έχει συμβόλαιο με τα “λιοντάρια” μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και δεν έχει σκοπό να το ανανεώσει, αφού θέλει να πάει σε μια ομάδα, στην οποία θα έχει χρόνο συμμετοχής. Κάτι που γνωρίζει η πορτογαλική ομάδα, η οποία ωστόσο επιθυμεί να διατηρήσει κάποιο ποσοστό από τα δικαιώματα του παίκτη. Η “O Jogo” συμπληρώνει πως η αποχώρησή του ποδοσφαιριστή από τη Σπόρτινγκ είναι μια υπόθεση που έχει βάση.

Από τη στιγμή πάντως που ο Ζεράλδες ψάχνει μια ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί, η ΑΕΚ θα ήταν σίγουρα μια καλή περίπτωση για αυτόν, με την παρουσία του Μιγκέλ Καρντόσο να δείχνει ιδανική, μιας και με εκείνον έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Ρίο Αβε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X