Γιορκ: «Πειθαρχία και σοβαρότητα-Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Λαύριο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Προμηθέα χθες στην Πάτρα, όμως δεν υπάρχει χρόνος για… κλάματα αλλά μόνο για προετοιμασία ενόψει του επόμενου αγώνα. Στο καθιερωμένο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Γκέιμπ Γιόρκ αφού έβγαλε το καπέλο στον Προμηθέα, τόνισε πως μόνο με πειθαρχία και σοβαρότητα μπορεί η Ένωση να ανακάμψει. Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη στην Πάτρα και τον κάλεσε στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Έχουμε φτάσει στην τρίτη αναμέτρηση της σειράς των ημιτελικών. Χθες, στην Πάτρα νιώθω ότι παλέψαμε. Θέλαμε πολύ τη νίκη. Μπήκαμε με σοβαρότητα στο παρκέ και με μοναδικό στόχο να κάνουμε το 2-0. Ωστόσο, ο Προμηθέας έδειξε πιο συγκεντρωμένος στα τελευταία λεπτά και έφτασε στην ισοφάριση.

Έχουμε μπροστά μας λίγες ώρες να προετοιμαστούμε για την αυριανή αναμέτρηση. Έτσι είναι τα πλέι οφ. Θεωρώ, ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι αύριο. Όλοι πλέον γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου μας.

Πρέπει να περιορίσουμε την περιφέρειά τους. Στις δύο αναμετρήσεις έχουν αποδείξει, ότι μπορούν να σου βάλουν αρκετούς μπελάδες από την περιφέρεια…

Θα χρειαστεί αρκετή υπομονή. Ο Προμηθέας θα έρθει στο ΟΑΚΑ να επαναλάβει ακριβώς την εμφάνιση της προηγούμενης Τετάρτης. Θέλει πειθαρχία, σοβαρότητα και να ακούσουμε αυτά που έχει να μας πει ο κόουτς.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε πολύ για την συμπαράσταση του στην Πάτρα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X