Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Πέτρος Καϊμακάμης

Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Πέτρος Καϊμακάμης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστιο πλήγμα για την ΑΕΚ και το στελεχιακό της δυναμικό, φέρει η παραίτηση του Πέτρου Καϊμακάμη από τη θέση του β’ αντιπροέδρου. Σε μια εποχή, όπου η Ενωση προσπαθεί να συσπειρώσει τις δυνάμεις της για να αντεπιτεθεί ενόψει της νέας σεζόν, χάνει μια σπουδαία προσωπικότητα.

Η πορεία του Πέτρου Καϊμακάμη στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν χρειάζεται συστάσεις. Για περισσότερα από 30 χρόνια είναι παρών στην ΑΕΚ, όντας μέλος διοικήσεων και δίνοντας τεράστιες νίκες στο νομικό κομμάτι. Αυτός – μαζί με το ήθος του – ήταν ο λόγος που χαίρει απόλυτης αναγνώρισης ακόμα και από αντιπάλους, ενώ έχει συνεργαστεί ως νομικός εκπρόσωπος με αρκετές ΠΑΕ.

Ο Καϊμακάμης υπήρξε πρόσωπο κοινής αποδοχής, γι’ αυτό και αρκετές φορές επιστρατεύτηκε για να αναλάβει δύσκολες αποστολές στα όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η παραίτηση του υπεβλήθη χθες, λίγη ώρα πριν την παρουσίαση του Καρντόσο, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ.

«Αγαπητέ κ. Λυσσάνδρου.

Όπως χτες και σήμερα σε ενημέρωσα προφορικά καθώς και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ δεν επιθυμώ πλέον να παραμείνω στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και γι’ αυτό υποβάλλω την παραίτησή μου και παρακαλώ όπως με αντικαταστήσεις.

Σε ευχαριστώ για την άριστη σχέση και συνεργασία που είχαμε και εύχομαι επιτυχίες στην ΑΕΚ», ανέφερε η επιστολή παραίτησης του Πέτρου Καϊμακάμη από την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X