Όλοι στηρίζουν Βούρο για τη δημαρχία της Νέας Φιλαδέλφειας

Οι γειτονιές έχουν τον λόγο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον της Νέας Φιλαδέλφειας κρίνεται την προσεχή Κυριακή που ο συνδυασμός του Γιάννη Βούρου, «Πολιτών Πολιτεία» αναμετράται στις κάλπες «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον συνδυασμό του Άρη Βασιλόπουλου, «Δύναμη Πολιτών».

Οι δηλώσεις στήριξης υπέρ του Γιάννη Βούρου όμως πέφτουν «βροχή» ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, τόσο από δημόσια πρόσωπα και υποψηφίους άλλων παρατάξεων όσο και από φορείς! Συγκεκριμένα, τον συνδυασμό «Πολιτών Πολιτεία», στήριξε ανοιχτά σήμερα και η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας!

Το γεγονός πως «κατέβηκε» ως ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, μόνο καλό έκανε στον συνδυασμό του καθώς την περασμένη Κυριακή ψηφίστηκε από ψηφοφόρους όλων των κομματικών αποχρώσεων, ακόμη και από ψηφοφόρους του Σύριζα και του ΚΙΝΑΛ !

Είναι ευχή όλων, οι πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας να πάρουν την σωστή απόφαση.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας :

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών της 26ης Μαϊου 2019, υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είναι οι κ.κ. Γιάννης Βούρος και Άρης Βασιλόπουλος.

Έχοντας υπόψη τις ιδέες και τις θέσεις που εκφράζει ο κ. Βασιλόπουλος, οι οποίες ταυτίζονται με τις θέσεις και τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η επιλογή του κ. Γιάννη Βούρου αποτελεί μονόδρομο για το καλό της πόλης και του Δήμου μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X