Κυριακίδης: «Επιστροφή έπειτα από 12 ακριβώς χρόνια»

Κυριακίδης: «Επιστροφή έπειτα από 12 ακριβώς χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηλίας Κυριακίδς, όπως ανακοινώθηκε λίγο νωρίτερα, επιστρέφει στην ΑΕΚ για να πάρει θέση στις ακαδημίες της. Ο 33χρονος έχει ήδη μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, Νίκο Κωστένογλου και το πιθανότερο είναι πως θα πάρει κάποιο πόστο στις «κιτρινόμαυρες» ακαδημίες.

Τώρα, έστειλε το δικό του μήνυμα επιστροφής, τονίζοντας πως υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο στις ακαδημίες και πως είναι αποφασισμένος να βγάλει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ηλία Κυριακίδη στο Instagram:

«Τα πάντα στη ζωή αποτελούν ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Το επίσημο περιβάλλον όπου λαμβάνει χώρο μια εκπαιδευτική διαδικασία είναι στο μυαλό όλων μία τάξη, ένα αμφιθέατρο ή για όλους εμάς τους προπονητές ή ποδοσφαιριστές,ένα γήπεδο ή ο χώρος των αποδυτηρίων, όμως αυτό δεν αποκλείει την εκπαιδευτική δύναμη του ανεπίσημου περιβάλλοντος που μπορεί να είναι οτιδήποτε γύρω μας.

Κυριολεκτικά οτιδήποτε και οπουδήποτε! Είμαστε υπεύθυνοι,όχι μόνο για την ποδοσφαιρική ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών αλλά κυρίως για την ψυχική,συναισθηματική και νοητική τους ανάπτυξη. Επιστροφή έπειτα από 12 ακριβώς χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X