Το μήνυμα της Παπακώστα για την εκλογή της: «Την Κυριακή όλοι δίπλα στον Βούρο» (ΦΩΤΟ)

Ανθή Παπακώστα στο enwsi.gr: «Ιστορική ευκαιρία για τη Νέα Φιλαδέλφεια αυτές οι εκλογές με μεγάλα έργα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ανθή Παπακώστα, εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Βούρου «Πολιτών Πολιτεία» και έστειλε ένα μήνυμα από καρδιάς στους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Μάλιστα τις μέρες πριν τις εκλογές τον δικό τους προεκλογικό αγώνα για χάρη της είχαν κάνει οι Αντρέ Σιμόες, Πέτρος Μάνταλος, Τάσος Μπακασέτας και Ούρος Τσόσιτς.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ανθής Παπακώστα:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για την πρωτοφανή στήριξη και την εμπιστοσύνη σας που έφεραν την εκλογή μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και μάλιστα στην πρώτη συμμετοχή μου στα κοινά! Αποτελεί για εμένα ικανοποίηση, ύψιστη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλη αυτή την προσπάθεια στο πλευρό ενός ανθρώπου που εκτιμώ πολύ και που όλοι πλέον ελπίζουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα είναι ο νέος Δήμαρχος της πόλης μας.

Υπηρετώντας από το 2005 την ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρώ ότι το πλέον σημαντικό για όλους είναι ότι η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ θα μπορέσουν και πάλι να πορευτούν μαζί για το κοινό καλό της περιοχής. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτή την ταύτιση και την κοινή πορεία για περίπου έναν αιώνα. Συνεχίζουμε τον αγώνα με την ίδια προσήλωση και ταπεινότητα μέχρι την τελική νίκη, που ακόμα δεν έχει έρθει.

Αποφεύγουμε την οποιαδήποτε πρόκληση και υπερασπιζόμαστε την ποιότητα του αγώνα που δώσαμε. Ολοι παρόντες την Παρασκευή στις 20.00 στο προσκλητήριο του Γιάννη Βούρου και στην τελευταία προεκλογική του ομιλία σε όλους τους κατοίκους της περιοχής που μπορούν πλέον να αισθάνονται αισιόδοξοι και σίγουροι για το μέλλον της πόλης μας. Πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος για να γυρίσουμε σελίδα!»

 

Δείτε την ανάρτηση της:

 

View this post on Instagram

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για την πρωτοφανή στήριξη και την εμπιστοσύνη σας που έφεραν την εκλογή μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και μάλιστα στην πρώτη συμμετοχή μου στα κοινά! Αποτελεί για εμένα ικανοποίηση, ύψιστη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλη αυτή την προσπάθεια στο πλευρό ενός ανθρώπου που εκτιμώ πολύ και που όλοι πλέον ελπίζουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα είναι ο νέος Δήμαρχος της πόλης μας. Υπηρετώντας από το 2005 την ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρώ ότι το πλέον σημαντικό για όλους είναι ότι η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ θα μπορέσουν και πάλι να πορευτούν μαζί για το κοινό καλό της περιοχής. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτή την ταύτιση και την κοινή πορεία για περίπου έναν αιώνα. Συνεχίζουμε τον αγώνα με την ίδια προσήλωση και ταπεινότητα μέχρι την τελική νίκη, που ακόμα δεν έχει έρθει. Αποφεύγουμε την οποιαδήποτε πρόκληση και υπερασπιζόμαστε την ποιότητα του αγώνα που δώσαμε. Ολοι παρόντες την Παρασκευή στις 20.00 στο προσκλητήριο του Γιάννη Βούρου και στην τελευταία προεκλογική του ομιλία σε όλους τους κατοίκους της περιοχής που μπορούν πλέον να αισθάνονται αισιόδοξοι και σίγουροι για το μέλλον της πόλης μας. Πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος για να γυρίσουμε σελίδα!

A post shared by Anthi Papakosta (@anthipapako) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X