Στοίχημα: Παίρνει το Europa League η Άρσεναλ! (VIDEO)

Στοίχημα: Παίρνει το Europa League η Άρσεναλ! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Betarades.gr  λοιπόν δηλώνει «παρών» με δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Ο τελικός Τσέλσι – Άρσεναλ δεσπόζει και μας προσφέρει αξιόλογη στοιχηματική επιλογή. Επιπλέον, σημείο βγάζει και το Copa Sudamericana στο ποδόσφαιρο, και η VTB League στο μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να παίξετε φρουτάκια  δωρεάν, για να βρείτε τα παιχνίδια που σας αρέσουν. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Τι παίζουμε στο στοίχημα Europa League

Ξεκινάμε με προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ και δη με τον τελικό της διοργάνωσης. Τσέλσι και Άρσεναλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Το κίνητρο, είναι ελαφρώς μεγαλύτερο για την Άρσεναλ. Η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο του Champions League μέσω της τετράδας της Premier League. Οι «Κανονιέρηδες» όμως, έμειναν εκτός αυτής. Επομένως, είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να μπουν στο δρόμο με τα «αστέρια». Επίσης, έχουν λιγότερες απουσίες από την Τσέλσι.

Οι «Μπλε» θα στερηθούν τους Ρούντιγκερ, Λόφτους – Τσικ και Χάντσον – Οντόι. Ο Καντέ είναι αμφίβολος, και αν αγωνιστεί δεν θα είναι 100% έτοιμος. Το κλίμα φαίνεται να στράβωσε στη χθεσινή προπόνηση της Τσέλσι, όπου υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα σε Πέδρο, Ιγκουαίν και Σάρι. Όλα αυτά, παίζουν το ρόλο τους σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Να σημειωθεί επίσης, ότι ο προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι, έχει μεγάλη εμπειρία στο θεσμό, με τρεις κατακτήσεις στον πάγκο της Σεβίλλης!

Με καλύτερη ψυχολογία, μεγαλύτερο κίνητρο και με «όπλο» το δίδυμο Λακαζέτ – Ομπαμεγιάνγκ, η Άρσεναλ είναι έτοιμη για την κούπα. Οι «Gunners» ψάχνουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1994 και σήμερα είναι η ευκαιρία τους. Θεωρούμε ότι ο Έμερι θα βρει ξανά τον τρόπο και οι παίκτες του θα επικρατήσουν. Πάμε με Κατάκτηση Άρσεναλ, σε απόδοση 2.10.

Σκοράρουν στο Copa Sudamericana

Μεταφερόμαστε στο Copa Sudamericana, που βρίσκεται στο δεύτερο γύρο του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Παλεστίνο υποδέχεται τη Ζούλια, στον επαναληπτικό του 2-1. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ. Η Παλεστίνο είναι από τη Χιλή, και η Ζούλια από τη Βενεζουέλα. Το πρώτο ματς ήταν γεμάτο ένταση και φάσεις. Μάλιστα, είχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Τότε βέβαια, η Παλεστίνο είχε πολλές και σημαντικές απουσίες.

Οι Χιλιανοί έδειξαν ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση και ήταν ανταγωνιστικοί παρά τις ελλείψεις τους. Απόψε οφείλουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ για να πάρουν την πρόκριση. Πρέπει λοιπόν να βρουν γκολ. Όμως, και η Ζούλια είναι επικίνδυνη ομάδα και μπορεί να κάνει τη ζημιά είτε στις αντεπιθέσεις, είτε γενικά. Περιμένουμε λοιπόν ένα «ανοιχτό» παιχνίδι με πολλές φάσεις, όπως το πρώτο, και πολλά γκολ. Επιλογή μας, το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Παλεύει μέχρι τέλους η Ούνιξ

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο και πάμε στο μπάσκετ. Εδώ, έχουμε τον τέταρτο προημιτελικό για τη VTB League. Η Κίμκι παίζει στην έδρα της με την Ούνιξ και προηγείται με 2-1 στη σειρά. Επομένως, με νίκη σήμερα «σφραγίζει» την πρόκριση στα ημιτελικά και τη συμμετοχή στην EuroLeague της επόμενης σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν νικηφόρα τη σειρά, αλλά έχασαν τη συγκέντρωσή τους στην άμυνα στα επόμενα παιχνίδια. Αυτό, δε συγχωρείται από ομάδες με το ταλέντο της Κίμκι. Τα περιθώρια πλέον είναι πολύ στενά για την Ούνιξ, που οφείλει να κερδίσει αν θέλει να μείνει ζωντανή.

Οι φιλοξενούμενοι, του Δημήτρη Πρίφτη, διαθέτουν ποιοτικό σύνολο. Δεν θέλουν να πέσουν αμαχητί και θα τα δώσουν όλα για να πάνε σε πέμπτο ματς. Έχουν τα φόντα να τα καταφέρουν, αρκεί να περιορίσουν τα ατού της Κίμκι. Οι γηπεδούχοι βρίσκουν εύκολο σκορ στα δύο τελευταία παιχνίδια και αυτό τους οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα.

Ήρθε η ώρα για την Ούνιξ να επιστρέψει στα υψηλά αμυντικά της στάνταρ και να παίξει αγωνιστικό «ξύλο». Δεν έχει άλλωστε άλλη επιλογή. Το ματς είναι καθοριστικό και πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν μέχρι τέλους, είτε χάσουν, είτε κερδίσουν. Καταλήγουμε στο Ούνιξ Καζάν +7.5, σε απόδοση 1.86.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων, αλλά και για άλλους αγώνες και θέματα. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τον τελικό του Europa League, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTubeκαι να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X