Ζήκος: «Να γίνει ο Σωκράτης ο πρώτος Έλληνας που θα σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα»

Ζήκος: «Να γίνει ο Σωκράτης ο πρώτος Έλληνας που θα σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη μέρα για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με τον διεθνή αμυντικό να στοχεύει να γίνει ο πρώτος Έλληνας που σηκώνει ευρωπαϊκή κούπα.

Η Άρσεναλ διασταυρώνει τα ξίφη της με την Τσέλσι στο Μπακού, στον μεγάλο τελικό του Europa League, με τον Άκη Ζήκο να μιλάει στο ΣΠΟΡΦΜ και να στέλνει τις ευχές του στον πρώην στόπερ της ΑΕΚ.

Για το επικείμενο φιλικό μεταξύ της Greek Allstars και της Μονακό Legends: «Ήταν μία ωραία ιδέα της οικογένειας Ριμπολόβλεφ. Κάθε χρόνο κάνει κάποιο event στο νησί και ήθελε να γίνει ένα επετειακό παιχνίδι μεταξύ της Εθνικής μας ομάδας και της Μονακό που έφτασε στον τελικό του Champions League. Για τη Μονακό είναι η πρώτη φορά που μαζεύετε μετά τον τελικό του Champions League. Θα είναι ένα μοναδικό παιχνίδι, το οποίο ευελπιστούμε να απολαύσουν όλοι στο νησί. Για την τοπική κοινωνία είναι ένα σημαντικό γεγονός. Δεν νομίζω ότι θα ανταποκριθεί μόνο ο κόσμος της Λευκάδας, αλλά και των γύρω περιοχών. Θα είναι ένα μοναδικό event».

Για τον φετινό τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ: «Θα ήθελα έναν τελικό Άγιαξ-Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ έχει το χαρακτήρα του φαβορί, επειδή είναι απρόβλεπτη ομάδα και μας έχει συνηθίσει σε ανατροπές. Και η Τότεναμ, ωστόσο, έδειξε ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τρόπο. Εκείνο που δεν μου αρέσει είναι πως γίνεται τελικός μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζονται καλά, λόγω της προέλευσής του από την Αγγλία. Ελπίζω να δυο΄με έναν όμορφο τελικό».

Για τον τελικό του Europa League μεταξύ της Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την Τσέλσι: «Θα ήθελα σήμερα να ευχηθώ στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα σηκώσει σε συλλογικό επίπεδο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Έχει αρκετές πιθανότητες να το κάνει. Δυστυχώς η Άρσεναλ δείχνει μία αστάθεια στα παιχνίδια της, αν και η Τσέλσι δεν έχει δείξει κάτι καλύτερο. Οι πιθανότητες είναι 50-50, είναι πιο αμφίρροπος τελικός σε σχέση με εκείνον του Champions League».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X