Ισπανικά σενάρια για ΑΕΚ και Λουίς Πέρεθ

Ισπανικά σενάρια για ΑΕΚ και Λουίς Πέρεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προχώρησε σε αλλαγή στην άκρη του πάγκου της, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να αντικαθιστά τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται αύριο στην Αθήνα και όπως είναι λογικό θέλει να δώσει το δικό του… στίγμα στις μεταγραφικές υποθέσεις της Ένωσης, με τον σχεδιασμό της ομάδα να τίθεται επί τάπητος.

Η… παρέλαση ονομάτων συνεχίζεται για την ΑΕΚ, καθώς στην Ισπανία μπλέκουν τον «Δικέφαλο» στην υπόθεση του Λουίς Πέρεθ της Τενερίφης.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας «El dia» έχει ως τίτλο: «Η ΑΕΚ πιθανός προορισμός του Λούις Πέρεθ», με τους Ισπανούς να τονίζουν πως ο Πέρεθ μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Παράλληλα, αναφέρονται και στην αλλαγή που υπήρξε στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο Λούις Πέρεθ αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός και έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2020. Ο 24χρονος είναι βασικό στέλεχος της Τενερίφης την εφετινή σεζόν, καταγράφοντας 32 συμμετοχές. O Πέρεθ έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες της Σεβίλης, στην Χαέν, αλλά και την Έλτσε.

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα ενισχυθεί στα στόπερ και μένει να δούμε  ποια θα είναι η απόφασή της για το δεξιό άκρο της άμυνας, μετά την αποχώρηση του Ροντρίγκο Γκάλο. Αυτή την στιγμή υπάρχει ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Λαμία, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Υπενθυμίζεται, πως για την Ένωση έχει ακουστεί και ο δεξιός μπακ, Αλμπέρτο Μπενίτο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X