Στην τελική ευθεία του Χολμέν!

Η Μπρόντμπι έχει κάνει πρόταση σε Χολμέν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι σαφές πως η ΑΕΚ θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν συντομότερα με την ενίσχυση της, αν όχι την πλήρη τότε σε μεγαλύτερο ποσοστό. Το όνομα του Σεμπάστιαν Χολμέν δεν είναι απλά ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα αλλά ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει πολύ προχωρημένες επαφές με τον Σουηδό κεντρικό αμυντικό.

Ο 27χρονος «βράχος», σε λίγες μέρες μένει ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας και έχει συμφωνήσει σχεδόν στα πάντα με την Ένωση. Την απόκτηση του όμως θα κρίνει ο Μιγκέλ Καρντόσο. Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να δώσει τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Πορτογάλο και όπως έχει γίνει γνωστό όλα θα περνούν από το χέρι του. Έτσι δεν θα μπορούσε να μην πάρει εκείνος την τελική απόφαση για την απόκτηση του Χολμέν, ώστε να ταιριάζει και με το πλάνο του.

Από την πλευρά του, ο Σουηδός στόπερ που αναμένεται να κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του, έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Νίκλας Χούλτ, με τον αριστερό μπακ της Ένωσης να τον έχει ενημερώσει για τα πάντα. Φυσικά, του έχει μεταφέρει τα καλύτερα για την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Οι δυο τους μάλιστα έχουν υπάρξει συμπαίκτες και στην Έλφσμποργκ. Ο Χουλτ έκανε τα πρώτα του βήματα εκεί και παρέμεινε στους κίτρινους από το 2010 ως το 201. Ο Χόλμεν είναι παιδί των ακαδημιών της Έλφσμποργκ και συνυπήρξαν στην πρώτη ομάδα για δυο χρόνια (2012-2014).

Οτιδήποτε κι αν γίνεται με τον Χόλμεν, ή οποιοδήποτε άλλο σέντερ μπακ, η υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες δεν σβήνει για την ΑΕΚ. Αυτή τη στιγμή μπορεί να έχει ατονίσει όμως δεν έχει εγκαταλειφθεί σε καμία περίπτωση. Εξάλλου όλα κρίνονται πλέον από τον Μιγκέλ Καρντόσο τις τελικές αποφάσεις για ενίσχυση θα τις πάρει εκείνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X