Μήνυμα Καρντόσο: «Βασιστείτε σε εμένα, βασίζομαι σε όλους σας» (ΦΩΤΟ)

"Οβίδες" Καρντόσο - "Τέλος" αγαπημένος της εξέδρας - Ανατροπή με φευγάτο - Άφιξη-φωτιά, όλα τούμπα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, με τον 47χρονο τεχνικό να ανακοινώνεται σήμερα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ΑΕΚ και την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Αθήνα για την επίσημη παρουσίασή του.

Μετά την ανακοίνωση, ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των social media. Ο νέος προπονητής της Ένωσης ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία από το κατάμεστο πέταλο της Original 21 , δηλώνοντας το πόσο περήφανος νιώθει που αναλαμβάνει την ΑΕΚ. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έστειλε μήνυμα… ενότητας στον λαό της ομάδας και τους κάλεσε να… βασιστούν πάνω του, όπως θα κάνει και ο ίδιος.

«Σήμερα είναι μια μέρα τεράστιας περηφάνιας για εμένα. Σήμερα έγινα προπονητής της ΑΕΚ και μπήκα στην οικογένειά της. Η ενότητα είναι χαρακτηριστικό αυτού του συλλόγου και επίσης θεμελιώδης για το μέλλον μας. Βασιστείτε σε εμένα, βασίζομαι σε εσάς», έγραψε ο Πορτογάλος κόουτς της Ενωσης στα social media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X