Παρακάλια από τον Αρη για τον δεύτερο γύρο!

Παρακάλια από τον Αρη για τον δεύτερο γύρο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη ήττα δέχθηκε ο Αρης Βασιλόπουλος την Κυριακή από τον Γιάννη Βούρο, αφού το “Πολιτών Πολιτεία” πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα 6,5 μονάδων. Συγκεκριμένα, ο 63χρονος πολιτικός που στηρίζεται από την ΑΕΚ συγκέντρωσε το 29,47% των ψήφων των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας, αφήνοντας δεύτερο το “Δύναμη Πολιτών” του Αρη με 22,97%.

Κάτι που δεν μπορεί να… χωνέψει ο νυν δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, αφού δύσκολα αυτό μπορεί να ανατραπεί στην τελική αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής.

Οπως αναφέρει η “Ωρα των Σπορ”, ο Βασιλόπουλος τρέχει και δεν… φτάνει και έχει ξεκινήσει ήδη τα… παρακάλια στον Παντελή Γρετζελιά (βγήκε τρίτος με 17,49%) για συνεργασία. Μάλιστα, το ίδιο αναμένεται να επιχειρήσει και με τον Χάρη Τομπούλογλου (4ος με ποσοστό 13,09%)!

Ωστόσο, ότι και να κάνει και με τους δύο δεν έχει καμία τύχη, αφού εκείνοι αναγνωρίζουν το όφελος της περιοχής και της «Αγιά Σοφιάς», ενώ παράλληλα αποδοκιμάζουν τα πέντε χρόνια που ήταν στον Δήμο, αλλά και την πολιτική του νυν δημάρχου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X