
Το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Τσέλσι θα είναι εκτός απροόπτου ο αυριανός τελικός του Europa League κόντρα στην Αρσεναλ για τον Εντέν Αζάρ, με τον ίδιο να μην το διαψεύδει.
«Ελπίζω να πάρω το τρόπαιο. Ο πρώτος μου τίτλος με την ομάδα ήταν το Europa League, άρα θα ήταν ωραίο αν ήταν και το τελευταίο τρόπαιο», τόνισε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός.
Οι φήμες πως οδεύει για τη Ρεάλ οργιάζουν, αλλά εκείνος δεν επιβεβαιώνει τίποτα. «Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι, άρα δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι στο χέρι των ομάδων. Εγώ σκέφτομαι μόνο τον τελικό, μετά από αυτόν θα δούμε τι θα γίνει», είπε.
Αυτό για το οποίο διαβεβαιώνει τους φίλους της Τσέλσι, είναι πως δεν πρόκειται να παίξει σε άλλη αγγλική ομάδα. «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Είμαι μπλε και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Δεν μπορώ να παίξω σε άλλη ομάδα στην Αγγλία», ξεκαθάρισε.

H Ντιλέτα Λεότα φωτογραφίζεται με φανέλες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα και μοιράζει «εγκεφαλικά»

Μεγάλος διαγωνισμός enwsi.gr: Κερδίστε 10 προσκλήσεις για το ματς της ΑΕΚ με τη Μάλαγα!

Η ΑΕΚ βγάζει στη σέντρα τον Μαρινάκη: «Χρησιμοποιεί τη Super League για επιδιώξεις του Ολυμπιακού, πήγε στην συνάντηση με τον Καραπαπά! – Δεν θα δεχθούμε ορισμούς Κλάτενμπεργκ»

Ξεκάθαρη η ΕΠΟ για τους ορισμούς διαιτητών: «Η επιλογή και ο ορισμός θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ – Αποφασίζει η ΕΕΠ»

Ο ΠΑΟΚ «ξεγυμνώνει» τον Μαρινάκη: «Κάνει κατάχρηση του ρόλου του ως πρόεδρος της Super League – Προασπίζει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού με συναντήσεις του»