Αζάρ: «Δεν παίζω σε άλλη αγγλική ομάδα»

Αζάρ: «Δεν παίζω σε άλλη αγγλική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Τσέλσι θα είναι εκτός απροόπτου ο αυριανός τελικός του Europa League κόντρα στην Αρσεναλ για τον Εντέν Αζάρ, με τον ίδιο να μην το διαψεύδει.

«Ελπίζω να πάρω το τρόπαιο. Ο πρώτος μου τίτλος με την ομάδα ήταν το Europa League, άρα θα ήταν ωραίο αν ήταν και το τελευταίο τρόπαιο», τόνισε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός.

Οι φήμες πως οδεύει για τη Ρεάλ οργιάζουν, αλλά εκείνος δεν επιβεβαιώνει τίποτα. «Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι, άρα δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι στο χέρι των ομάδων. Εγώ σκέφτομαι μόνο τον τελικό, μετά από αυτόν θα δούμε τι θα γίνει», είπε.

Αυτό για το οποίο διαβεβαιώνει τους φίλους της Τσέλσι, είναι πως δεν πρόκειται να παίξει σε άλλη αγγλική ομάδα. «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Είμαι μπλε και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Δεν μπορώ να παίξω σε άλλη ομάδα στην Αγγλία», ξεκαθάρισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X