Απέρριψε πρόταση της Ζούλτε Βάρεγκεμ για Αλιπούρ η Περσέπολις (ΦΩΤΟ)

Απέρριψε πρόταση της Ζούλτε Βάρεγκεμ για Αλιπούρ η Περσέπολις (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόταση της Ζούλτε Βάρεγκεμ για τον Αλί Αλιπούρ απέρριψε πριν από περίπου 20 ημέρες η Περσέπολις.

Οπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω έγγραφο, η ομάδα από το Ιράν δέχτηκε κρούση από τους Βέλγους στις 18 Απριλίου για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, με την πρόταση ωστόσο να είναι αρνητική. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Περσέπολις τόνισε πως θέλει περισσότερα χρήματα για τον παίκτη, αφού η προσφορά των Βέλγων δεν αντιστοιχεί στην αξία του 24χρονου επιθετικού.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει το κείμενο από το έγγραφο:

«Παρακαλώ δεχτείτε το μήνυμά μου εκ μέρους της Περσέπολις, της πιο εντυπωσιακής ασιατικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Αναγνωρίζουμε την παραλαβή της αλληλογραφίας που χρονολογείται από την 18η Απριλίου 2019, με το προαναφερθέν θέμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο πιστεύει ότι το ποσό μεταγραφής που προτείνεται από την ομάδα σας δεν αρκεί για έναν τέτοιο παίκτη, επομένως σας ζητείται με σεβασμό να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή τιμή σας, την κατάλληλη στιγμή».

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X