Με Γεωργαμλή-Παπακώστα το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας

Με Γεωργαμλή-Παπακώστα το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις χθεσινές εκλογές στην Νέα Φιλαδέλφεια, ο συνδυασμός Πολιτών Πολιτεία του Γιάννη Βούρου απέκτησε ένα σαφέστατο προβάδισμα για την Δημαρχία της περιοχής.

Ο γνωστός για τα ΑΕΚτζήδικα συναισθήματά του, Γιάννης Βούρος τερμάτισε πρώτος χθες με ποσοστό 29.47%, με τον πολέμιο του γηπέδου, Άρη Βασιλόπουλο να έρχεται δεύτερος με 22.97%.

Την επόμενη Κυριακή, θα οριστικοποιηθεί το ποιος θα είναι ο νέος Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, με τους δυο άνδρες να δίνουν εκ νέου… ραντεβού στις κάλπες.

Ο Γιάννης Βούρος κατάφερε να συγκεντρώσει 10 έδρες, πράγμα που σημαίνει ο Λύσανδρος Γεωργαμλής και η Ανθή Παπακώστα θα είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής!

Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ ψηφίστηκε από 714 άτομα, ενώ η  Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Ανθή Παπακώστα συγκέντρωσε 321 ψήφους. Οπότε, τόσο ο Λύσανδρος Γεωργαμλής όσο και η Ανθή Παπακώστα θα είναι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X