Πρόταση σε Στραματσόνι η Μπασάκσεχιρ

Πρόταση σε Στραματσόνι η Μπασάκσεχιρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Αντρέα Στραματσόνι θέλει για τον πάγκο της η Μπασάκσεχιρ.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού επρόκειτο να συναντηθεί με παράγοντες της ιρανικής Εστεγκλάλ έχοντας στα χέρια του πρόταση με ετήσιες αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο αναμορφωτής της Μπασάκσεχιρ, Αμπντουλάχ Αβτσί φέρεται έπειτα από μια πενταετία να εγκαταλείπει το πόστο του για να διαδεχθεί τον Σενιόλ Γκιουνές, ο οποίος με την σειρά του επιστρέφει στην εθνική Τουρκίας.

Η Μπασάκσεχιρ πάλεψε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, αλλά λύγισε χάνοντας στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής από τη Γαλατασαράι (2-1).

Στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης θεωρούν πως ο «Στράμα» ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ της Μπασάκσεχιρ, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Σλάβεν Μπίλιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας από τον Μάρτιο του 2018, όταν έλυσε το συμβόλαιο του με την Σπάρτα Πράγας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X