Έφτασε το πρώτο κομμάτι για το στέγαστρο της «Αγίας Σοφιάς» (ΦΩΤΟ)

Έφτασε το πρώτο κομμάτι για το στέγαστρο της «Αγίας Σοφιάς» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γοργούς ρυθμούς «τρέχουν» οι εργασίες για το στέγαστρο της «Αγιάς Σοφιάς»! Σήμερα, έφτασε το εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας το πρώτο πολύ μεγάλο κομμάτι για το στέγαστρο, το οποίο μάλιστα ζυγίζει 25 τόνους.

Η Cimolai και τα πρώτα κομμάτια του στεγάστρου ήρθαν στην Ελλάδα στις αρχές του Μαΐου και έπειτα οι εξελίξεις… έτρεξαν. Αφού οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρείας επιθεώρησαν τις εργασίες που είχαν γίνει και είδαν πως το έδαφος είναι… γόνιμο ξεκίνησαν να καταφτάνουν στο «μαγικό οικόπεδο» της ΑΕΚ οι πρώτοι πύργοι αλλά και μέρη από τα παράθυρα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μάλιστα, ενημέρωσε πως γίνεται ειδική προεργασία στο έδαφος του εργοταξίου, ώστε τις επόμενες ημέρες να φτάσει και να εγκατασταθεί ένας τεράστιο γερανός που όμοιο του δεν έχουμε δει ξανά στην Ελλάδα. Ενώ, οι πρώτες κολώνες του στεγάστρου θα συναρμολογηθούν στην βόρεια πλευρά του γηπέδου.

Σήμερα έκανε την εμφάνιση του στην «Αγιά Σοφιά», το πρώτο από τα πολύ μεγάλα κομμάτια του στεγάστρου, το οποίο ζυγίζει 25 τόνους!

Δείτε:

Έφτασε το πρώτο κομμάτι για το στέγαστρο της «Αγίας Σοφιάς» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X