Οι "όροι" του Χιμένεθ για να μείνει στην ΑΕΚ

Είναι ξεκάθαρο για την «κιτρινόμαυρη» πραγματικότητα, ότι ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο πλέον επιτυχημένος τεχνικός στη μετά Μπάγεβιτς εποχή. Ο Ισπανός συνδύασε την πορεία του στην ΑΕΚ με επιτυχίες σε κάθε περίοδο της παρουσίας του και ήταν εύλογο, ότι είχε πολλούς υποστηρικτές εντός της «κιτρινόμαυρης» κοινωνίας. Κάτι που αποτυπώθηκε έντονα μέσω της «κιτρινόμαυρης» κάλπης, που έθεσε το ερώτημα για το μέλλον του Ισπανού τεχνικού.

Σε πλειοψηφικό ποσοστό, όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία ήταν θετικά διακείμενοι προς τον Χιμένεθ. Το 34% όσων ψήφισαν, είπαν πως πρόκειται για προπονητή που συνδέεται με επιτυχίες και θα πρέπει να συνεχίσει. Σε αυτούς, πρέπει να συνυπολογιστεί και το 27%, που είχε ως προτεραιότητα την παραμονή του, εκτός και αν βρισκόταν κάποιος άλλος προπονητής με καλύτερο βιογραφικό.

Αντίθετα, έφτασε στο 20% το ποσοστό εκείνων που τόνισαν, ότι ο Χιμένεθ δεν πρέπει να συνεχίσει, δεδομένου πως δεν είναι αυτός που θα οδηγήσει στην ανάκαμψη. Επίσης, υπήρξε και ποσοστό 19%, που έκρινε, ότι από τη στιγμή που δεν είχε την εμπιστοσύνη της διοίκησης, κακώς υπήρχε ακόμα ως προοπτική η παραμονή του στον πάγκο της ΑΕΚ.

 

[poll id=”336″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X