Το σήκωσε η Κ12 της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη! (VIDEO)

Το σήκωσε η Κ12 της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα παιδιά της ΑΕΚ το κατάφεραν κι αυτό! Η Κ12 της ΑΕΚ, επικράτησε 3-0 της αντίστοιχης ομάδας του Άρη και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά Κ12 του Elite Neon Cup στο Σοφικο Κορινθίας.

Για τους κιτρινόμαυρους, σκόρερ χρίστηκαν οι Δαρβίρας, Κολυφέτης και Πεχλιβανίδης.

Η σύνθεση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο (25λεπτα): Γεωργακόπουλος, Κολυφέτης, Γιανταμίδης, Κωνσταντόπουλος, Κολοκοτρώνης, Ντάνι, Παπαδόπουλος, Δαρβίρας, Ζούλιας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πολυχρονόπουλος, Λεμονίδης, Ζυγουρας, Κλάψας, Αβράσογλου, Ψυχογιός, Καμπάς, Ανδριώτης, Πεχλιβανίδης.

Το πιο «βαρύ» τρόπαιο για τα παιδιά της Ένωσης όμως δεν ήταν η κούπα του Elite Neon Cup αλλά το βραβείο Fair Play. Επίσης, διακρίσεις υπήρχαν και σε ατομικό επίπεδο για τον Δημήτρη Ανδριώτη ως MVP του τουρνουά και πρώτου σκόρερ με 5 γκολ.

Από την άλλη, νωρίς το πρωί αγωνίστηκε και το τμήμα κ14 της Ένωσης και νίκησε 2-1 την σουηδική Γκέτεμποργκ στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, την απονομή του επάθλου στη νικήτρια ομάδα της Κ12 της ΑΕΚ στο τουρνουά Elite Neon Cup στο Σοφικό Κορινθίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X