Σόλσκιερ: «Έκανα ζέσταμα μπροστά στον σερ Άλεξ για να με βάλει στον τελικό» (VIDEO)

Σόλσκιερ: «Έκανα ζέσταμα μπροστά στον σερ Άλεξ για να με βάλει στον τελικό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μέρα σαν την σημερινή, πριν από 20 χρόνια, λάμβανε χώρα στην Βαρκελώνη ένας από τους ιστορικότερους τελικούς Champions League. Αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, που κρίθηκε από γκολ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ

Ο Νορβηγός νυν προπονητής της Γιουνάιτεντ ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα και με αφορμή τη σημερινή επέτειο θυμήθηκε τι είχε συμβεί στο «Καμπ Νου».

«Ο προπονητής μίλησε στον Σέριγχαμ στο ημίχρονο και του είπε να είναι έτοιμος για να μπει με αλλαγή. Όταν τον έβαλε στο 67′ απογοητεύτηκα που δεν ήμουν εγώ η πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι, αλλά δεν θα γκρίνιαζα. Αυτό που έκανα, ήταν να φροντίσω να με βλέπει ο σερ Άλεξ και έκανα ζέσταμα μπροστά του για να του δείξω ότι ήμουν πανέτοιμος.

Όταν με φώναξε, δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε, αλλά δεν χρειαζόταν να μου πει κάτι. Ήμουν έτοιμος, τα πόδια μου ήταν έτοιμα, είχα ενέργεια, είχα το προαίσθημα ότι θα ήταν εκπληκτική νύχτα για εμάς» είπε ο Σόλσκιερ, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 81ο λεπτό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X