Δεν τα κατάφερε ο Αντετοκούνμπο-Στους Τελικούς οι Ράπτορς (VIDEO)

Δεν τα κατάφερε ο Αντετοκούνμπο-Στους Τελικούς οι Ράπτορς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο (21 π., 11 ρ., 4 ασ., 2 κλ., 3 κ.) ηττήθηκαν 100-94 στον έκτο τελικό της Ανατολής από τους Τορόντο Ράπτορς και αποχαιρέτησαν το όνειρο των NBA Finals.

Η ομάδα του Τορόντο, που ζει μέρες δόξας χάρη σε αυτή την ανταλλαγή του καλοκαιριού με τους Σπερς, που τους έφερε το μεγάλο Λέοναρντ και έστειλε στο Σαν Αντόνιο τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, βρέθηκε πίσω ακόμη και με διαφορά 15 πόντων, αλλά με τον έμπειρο φόργουορντ να δίνει το σύνθημα στο τέλος της τρίτης περιόδου σε ένα σερί 10-0, που άλλαξε την ψυχολογία, και τους συμπαίκτες να ολοκληρώνουν την ανατροπή, για να ξαναπάρει εκείνος τη σκυτάλη και να «καθαρίσει» στο φινάλε, πήραν την πρόκριση με μεγαλειώδη τρόπο και θα βρουν μπροστά τους, ως τελευταίο «εμπόδιο» για το δαχτυλίδι, τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο ηγέτης των «Δεινοσαύρων» τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους, 17 ριμπάουντ και 7 ασίστ, με τον Πασκάλ Σιάκαμ να ακολουθεί με 18 πόντους. Για τα «Ελάφια», πέραν του Γιάννη οι 18 πόντοι με 9 ριμπάουντ του Μπρουκ Λόπεζ δεν αρκούσαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X