
Η ομάδα Κ16 της ΑΕΚ συμμετέχει μεγάλο διεθνές τουρνουά MONDIALITO JUNIOR MILANO που διεξάγεται το τριήμερο 23-26/05 στις εγκαταστάσεις της πόλης Μπρέσο με τη συμμετοχή 20 ομάδων από όλη την Ευρώπη.
Η ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς τοποθετήθηκε στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τη βελγική Γκενκ, τη ρωσική Ζενίτ και την ιταλική Πάρμα και κάθε αγώνας έχει διάρκεια 60 λεπτά (2×30).
Η Ένωση δεν έκανε καλή… αρχή στην πρεμιέρα της στην ιταλική πόλη, καθώς ηττήθηκε στην πρώτη της αναμέτρηση με 4-2 σκορ από την Πάρμα, ενώ στη συνέχεια γνώρισε ακόμη μια ήττα και στο δεύτερο ματς που έδωσε με αντίπαλο την βελγική Γκενκ σκορ 2-0.
Επόμενος και τελευταίος αγώνας στον όμιλο για την ΑΕΚ, που έχει πάει με σοβαρές ελλείψεις στην Ιταλία (Μιτάι, Καλτσάς, Σαράντης), είναι αυτός με αντίπαλη με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης το μεσημέρι του Σαββάτου (12:20).
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στον δεύτερο αγώνα: Αγγελόπουλος, Γκριγκοριάν, Τσιαχματιώτης, Αντωνόπουλος, Γιαννακού, Τσιόκρης, Παπάς, Μπέσης, Βλαχίδης, Μιχόπουλος, Μηνάς. Αγωνίστηκαν και οι Κυριτσάς, Κανελλόπουλος, Κυρσανίδης, Τσίρης, Παπαθανασίου, Βαφειάδης.

Δολοφονία Φιλόπουλου: Ποια είναι η υπόθεση στην οποία εμπλεκόταν ο «Ράμπο», το ένα από τα δύο θύματα της εκτέλεσης στον Κορυδαλλό!

ΕΦΚΑ: Ποιοι λαμβάνουν σύνταξη λόγω παραγραφής χρεών

Μπενζεμά: Ντελίριο ενθουσιασμού για την παρουσίασή του

ΑΕΚ: Παρελθόν ο Μαξιμίλιεν Τικ από την ομάδα χάντμπολ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Εκκαθάριση και ενίσχυση με παίκτες υψηλού επιπέδου!