Στο ΟΑΚΑ δεν χωράνε λάθη, δεν άντεξε η ΑΕΚ στο Ρέντη!

Στο ΟΑΚΑ δεν χωράνε λάθη, δεν άντεξε η ΑΕΚ στο Ρέντη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν έκανε αυτό που έπρεπε στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη και έχασε το προβάδισμα στη σειρά των τελικών με κατεβασμένα χέρια.

Συγκεκριμένα, η “Ένωση” ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό/όμιλο ξυνή με 22-17 και πλέον, πρέπει να παλέψει αρκετά, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της handball premier. Να θυμίσουμε, ότι ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες με τους “ερυθρόλευκους” να προηγούνται με 2-1. Αν οι Πειραιώτες κερδίσουν στο “Γ.Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ (28/5, 19:00) κατακτούν το πρωτάθλημα, αν όμως οι “κιτρινόμαυροι” ισοφαρίσουν την σειρά σε 2-2, τότε ο πρωταθλητής θα κριθεί σε 5ο παιχνίδι.

Να σημειωθεί, πως στο 42ο λεπτό ο αγώνας είχε διακοπή, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με 3 παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολών και αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι άρχισαν να εκτοξεύουν μπουκάλια και να φτύνουν τον διαιτητή.

Το παιχνίδι άνοιξε με γκολ της ΑΕΚ και συγκεκριμένα του Αργυρού, όμως ο Λέμος ισοφάρισε γρήγορα για τον Ολυμπιακό (1-1). Στην συνέχεια, οι “κιτρινόμαυροι” αδράνησαν με τους “ερυθρόλευκους” να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν προβάδισμα τριών γκολ (5-2). Ύστερα, με 3-0 σερί ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάει την διαφορά στο +5 (10-5), με την ΑΕΚ μέχρι εκείνη την ώρα να δείχνει χαμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η “Ένωση” προσπάθησε να μειώσει στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, όμως οι Πειραιώτες σκόραραν συνεχώς, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναχωρούν για τα αποδυτήρια με σκορ 12-7.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να κρατήσει την διαφορά στο +5 (10-5). Ακολούθως, η ΑΕΚ ξύπνησε και μείωσε για το 16-12, πηγαίνοντας στο -3. Τελικά, η “Ένωση” παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσε να γυρίσει το σκορ υπέρ της και έτσι έχασε το παιχνίδι με 22-17, αλλά και την ευκαιρία να προηγηθεί στις νίκες.

Επόμενος αγώνας για τις δυο ομάδες την Τρίτη (28/05) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ στις 19:00 το απόγευμα.

Ημίχρονο:12-7 Τελικό: 22-17

Δείτε ΕΔΩ πως μετέδωσε το enwsi.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X