Γκρίντζαλης στο enwsi.gr: «Οσοι πολέμησαν το γήπεδο της ΑΕΚ είδαν ότι το δίκαιο κέρδισε -Θέλει όραμα η Νέα Φιλαδέλφεια»

Γκρίντζαλης στο enwsi.gr: «Οσοι πολέμησαν το γήπεδο της ΑΕΚ είδαν ότι το δίκαιο κέρδισε -Θέλει όραμα η Νέα Φιλαδέλφεια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες με τους Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον της πόλης τους.

Η μεγαλειώδης παρουσία του κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου με τον συνδυασμό “Πολιτών Πολιτεία”, Γιάννη Βούρου έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης. Τον υποψήφιο Δήμαρχο, προλόγισε ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Νέα Χαλκηδόνα, Ηλίας Γκρίντζαλης.

Ο ίδιος μίλησε στo enwsi.gr για τις επικείμενες εκλογές, το αύριο της πόλης αλλά και τον άδικο «πόλεμο» που δέχτηκε η ΑΕΚ από την νυν Δημοτική Αρχή του Αρη Βασιλόπουλου.

“Είναι μεγάλη πρόκληση για μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και να δώσουμε όραμα και προοπτική στην πόλη της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθεια του Γιάννη Βούρου γιατί είναι ένας άνθρωπος ικανός, ευγενής και με διάθεση να προσφέρει. Με σημαντικό έργο και εκτός από πολιτικό και έχει και ένα σοβαρό κοινωνικό αποτύπωμα. Θεωρώ πως η επόμενη ημέρα χρειάζεται συναίνεση και συνεργασία από όλες τις παρατάξεις και εκλεγμένους για να μπορέσει η πόλη μας να γίνει πιο ανθρώπινη και να αντιμετωπιστούν τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών μας.

Δίνω το παρόν ως υποψήφιος με τον συνδυασμό “Πολιτών Πολιτεία” για το τοπικό συμβούλιο της Νέας Χαλκηδόνας. Της πόλης που έχω υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης και θεωρώ πως τα τελευταία χρόνια παραμελήθηκε έντονα”.

Σαν ΑΕΚτζής και άνθρωπος που έχει ασχοληθεί ενεργά στο παρελθόν με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην περιμένει με συγκίνηση την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα έργο που όπως ανέφερε “πολεμήθηκε” αλλά το δίκαιο πάντα νικάει

«Η ΑΕΚ είναι άρηκτα συνδεδεμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι και πιστεύω πως το διαπιστώνουν και όσοι το αμφισβήτησαν. Η ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν μονόδρομος. Η “Αγιά Σοφιά” είναι ένα στολίδι που θα κοσμεί την πόλη μας και θα θυμίζει σε όσους το πολέμησαν πως το δίκαιο πάντα κερδίζει.  Εγώ και ο τότε Δήμαρχος ο αείμνηστος Γιώργος Αποστολάκης  κάναμε τα πάντα για να διατηρήσουμε το όνειρο ζωντανό και είμαι σίγουρος πως όλα θα ήταν πιο εύκολα αν δεν είχε πολεμηθεί τόσο έντονα το έργο από την υπάρχουσα δημοτική αρχή. ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν, είναι και θα είναι πάντα δεμένες. Σας περιμένουμε στις κάλπες για να οδηγήσουμε την πόλη μας σε ένα καλύτερο αύριο» σχολίασε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X