Συνεργασία του Δικτύου Ακαδημιών της AEΚ με τον Εβρο Σουφλίου για το 4ο Τουρνουά Αλληλεγγύης (ΦΩΤΟ)

Συνεργασία του Δικτύου Ακαδημιών της AEΚ με τον Εβρο Σουφλίου για το 4ο Τουρνουά Αλληλεγγύης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ συνεργάζεται με τον Εβρο Σουφλίου για τη διεξαγωγή του 4ου Τουρνουά Αλληλεγγύης «Δημήτρης Μπακιρτζής». Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Σουφλί, το επόμενο σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου 2019.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Το 4ο τουρνουά αλληλεγγύης «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ» διοργανώνει το σαββατοκύριακο 1-2/6/2019 ο Α.Σ. Έβρος Σουφλίου σε συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ AEΚ υπό την αιγίδα της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ. Οι αγώνες θα γίνουν στο Σουφλί στις ηλικιακκές κατηγορίες Κ14, Κ12, Κ10, Κ8, ενώ θα υπάρχει και τουρνουά κοριτσιών.
Θα λάβουν μέρος οι ομάδες των συλλόγων Έβρος Σουφλίου, Α.Ε. Διδυμοτείχου, Α.Ο. Τυχερού, ΘράκηΦερών, Ασπίδα Ξάνθης, Ποντιακός Αλεξ/πολης και Ορέστης Ορεστιάδας. Λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του τουρνουά, κάθε ακαδημία θα χορηγήσει προς τον σκοπό αυτό το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ ανά παιδί.
Στην αφίσα του τουρνουά μπορεί να δει κανείς όλες τις βασικές πληροφορίες γι’ αυτό, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας με τους διοργανωτές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X