Σέντερ φορ που να... παστελώνει και όχι Αλμέιδα

Στην ελίτ ο Ουγκό(λ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει μία τεράστια προτεραιότητα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και αυτή δεν είναι άλλη από την εύρεση ενός σέντερ φορ που θα έρθει και θα κάνει ότι έκανε πρόπερσι ο Αραούχο και ότι τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Πόνσε. Θα… παστελώνει!

Η ΑΕΚ με τη δομή του Μανόλο Χιμένεθ χρειαζόταν ένα γκολ για να ξεκλειδώσει τα ματς. Άλλωστε όταν προηγείται δύσκολα θα τη δεις να χάνει βαθμό ή βαθμούς. Τώρα με τον Καρντόσο, θα επιδιώξει να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, με κατοχή της μπάλας. Οπότε είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός φορ που θα ξεκινήσει να «πυροβολεί» με το… καλημέρα.

Διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να ξεφύγει και από ένα άλλο κακό. Αυτό της γκρίνιας και της μιζέριας. Της ΑΕΚτζήδικης νοοτροπίας να μπει σε διαδικασία σύγκρισης με όλους τους άλλους που δήθεν έχουν καλύτερους.

Για να τα λέμε όλα, μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θα γκρινιάξει όποιον και αν φέρει στην «Ένωση», ο Μελισσανίδης, ο Λυμπερόπουλος και ο Καρντόσο. Και θα γκρινιάξει και για τα λεφτά που θα του δώσει. Αν μάλιστα αργήσει να πάρει μπροστά, είναι έτοιμα τα κείμενα.

Φανταστείτε να έπαιρνε η ΑΕΚ τον Γκερέρο που πήρε ο Ολυμπιακός. Ο οποίος πέτυχε 7 γκολ στο πρωτάθλημα κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Λαμία, Λεβαδειακό, Πανιώνιο, Άρη και Παναθηναϊκό. Ή τον… Σολδάδο που σε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα δε θα είχε ματώσει δίχτυα. Έχετε διαβάσει κάτι για τον Σολδάδο εσείς; Εμείς όχι… Στην ΑΕΚ όμως η λέξη «παλτό» θα ήταν σε πρώτο πλάνο.

Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να πάει σε μία επιλογή που θα της βγει… Αλμέιδα ή Πέκχαρτ. Πρέπει να βρει έναν Αραούχο ή έναν Πόνσε. Έναν Μπλάνκο, ο οποίος θα κάνει συγκεκριμένη δουλειά μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Θα σκοράρει με κάθε τρόπο. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι από την Ισπανία, τη Γαλλία, την Αργεντινή, τη Σερβία, ή το… Καζακστάν. Ούτε πόσο θα κοστίσει έχει σημασία. Φτάνει να είναι μία ψαγμένη επιλογή που να είσαι σίγουρος όταν την ολοκληρώσεις και να την στηρίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X