Εσκιλστούνα καλεί Μπότο, «πράσινο φως» από Χιμένεθ!

Εσκιλστούνα καλεί Μπότο, «πράσινο φως» από Χιμένεθ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαλίτσες για την Σουηδία ετοιμάζει ο Φοίβος Μπότος!

Η Εσκιλστούνα, η οποία βρίσκεται στην Α’ κατηγορία της Σουηδίας διατηρεί ανοιχτή γραμμή σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των Σπορ» με την ΑΕΚ για την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού των «κιτρινόμαυρων».

Ο Φοίβος Μπότος αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού του σουηδικού συλλόγου, Νεμάνια Μιλιάνοβιτς. Ο κόουτς της Εσκιλστούνα έχει ακούσει τα καλύτερα για τον νεαρό άσο και έχει σχηματίσει θετική άποψη για αυτόν, έχοντας συγχρόνως και το σχετικό scouting report με τις εμφανίσεις του Μπότου τόσο με την Εθνική Νέων στην πρόσφατη φάση της Elite Round στην Αγγλία, όσο και την ομάδα Νέων της ΑΕΚ στο UEFA Youth League.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο  Σερβοσουηδός προπονητής της Εσκιλστούνα που παράλληλα είναι και αθλητικός διευθυντής στο σουηδικό κλαμπ, επικοινώνησε τόσο με τον Μανόλο Χιμένεθ με τον οποίο τον συνδέει γνωριμία από την περίοδο που αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής στην Ισπανία και στην Χέρκουλες, ενώ μίλησε και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και με τον νέο μάνατζερ του Μπότου, Παύλο Τοπίδη.

Οι Σουηδοί έχουν εκδηλώσει και επίσημα το ενδιαφέρον τους στους «κιτρινόμαυρους» για την απόκτηση του Έλληνα χαφ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανάβει το «πράσινο φως» για την μετακόμιση του παίκτη στη Σουηδία.

Παράλληλα, το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως στην Ένωση είναι θετικοί για την παραχώρηση του Μπότου, ενώ το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί το deal μεταξύ των δύο συλλόγων.

Στόχος της Εσκιλστούνας είναι η απόκτηση του νεαρού χαφ με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ επιθυμία των Σουηδών είναι και η προσθήκη μιας οψιόν αγοράς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X