«Σάρι στην Γιουβέντους, Λάμπαρντ στην Τσέλσι»

«Σάρι στην Γιουβέντους, Λάμπαρντ στην Τσέλσι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόλυση του Μαουρίτσιο Σάρι από την Τσέλσι, ακόμη κι αν κατακτήσει το Europa Legue, μοιάζει δεδομένη.

Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Τσέλσι έχει πάρει την απόφασή της για τον άνθρωπο που θέλει να έχει στον πάγκο από την επόμενη σεζόν κι αυτός είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ!

Η απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι από την τεχνική ηγεσία των «μπλε» είναι δεδομένη από καιρό, ανεξάρτητα από την κατάληξη της σεζόν και τον μεγάλο τελικό του Europa League την 29η του μηνός στο Μπακού.

Ακόμα κι αν οι «μπλε» κατακτήσουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο, ο Ιταλός κόουτς δεν θα συνεχίσει τη δουλειά του στο Λονδίνο, έχοντας από την πλευρά του το δέλεαρ από τη Γιουβέντους που έμεινε «ακέφαλη» μετά την απόφαση να μη συνεχίσει ο Αλέγκρι στο «τιμόνι».

Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, στην Τσέλσι δεν σκέφτονται απλά τον Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά αποφάσισαν πως θέλουν εκείνον για ν’ αναλάβει τις τύχες της ομάδας από το φετινό καλοκαίρι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X