Η Δώρα Παντέλη έγραψε ιστορία (ΦΩΤΟ)

Η Δώρα Παντέλη έγραψε ιστορία (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Δώρα Παντέλη έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε ένα ανδροκρατούμενο χώρο, με την ίδια να προσθέτει στο πλούσιο βιογραφικό της ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα!

Στον μικρό τελικό του Final Four στην Bιτόρια μετέδωσε τον μικρό τελικό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε κι έγινε η πρώτη Ελληνίδα που έκανε περιγραφή σε αγώνα EuroLeague.

«Νιώθω πολύ τυχερή που μαθαίνω δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες που έχουν γράψει -και συνεχίζουν να γράφουν- ιστορία στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Είναι τεράστιο κίνητρο να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ τόσο πολύ, γιατί με κάνουν να το αγαπώ και εγώ κάθε μέρα περισσότερο και να θέλω να γίνομαι καλύτερη σε ότι κάνω!», ανέφερε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το ποστάρισμα της Δώρας Παντέλη στο Ιnstagram εδώ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

First Female Commentator ? for @euroleague games in Greek ?? TV (1 out of 4 in all Europe ) #done ✅ #blessed ??#proud ? ?Θα ήθελα να ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους μου στα κανάλια @novasportsgr καθως και τον διευθυντή μου Γιάννη Φουρνάρο ,τόσο για την στήριξη τους τα τελευταία 3 χρόνια που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, όσο και για την ευκαιρία που μου έδωσαν να περιγράψω τον μικρό τελικό του Final Four της @euroleague . Νιώθω πολύ τυχερή που μαθαίνω δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες που έχουν γράψει -και συνεχίζουν να γράφουν- ιστορία στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Είναι τεράστιο κίνητρο να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ τόσο πολύ ♥️? γιατί με κάνουν να το αγαπώ και εγώ κάθε μέρα περισσότερο και να θέλω να γίνομαι καλύτερη σε ότι κάνω! #novasports #novateam #euroleague #ilovethisgame? #sportsjournalist #sportsjournalism #commentator #broadcaster #tvshow #basketball #instasports #instastyle #finalfour #euroleague #euroleaguefinalfour #F4GLORY #devotion #fenerbahçe #realmadrid #cska #efes #europeanbasketball

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Panteli (@dora_panteli_) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X