Οι Ράπτορς... κατασπάραξαν τους Μπακς του Αντετοκούνμπο (VIDEO)

«Ο Γιάννης μπορεί να παίρνει μέχρι και 1 δισ. δολάρια στα επόμενα 10 χρόνια» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Τορόντο Ράπτορς επικράτησαν 118-112 των Μιλγουόκι Μπακς σ’ην δεύτερη παράσταση! Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παρά τα 23 ριμπάουντ που σημείωσε, πρόσθεσε μόλις 12 πόντους και 7 ασίστ.

Ο ηγέτης των «Δεινοσαύρων», που ήταν εντελώς μόνος του στο Game 2 του Μιλγουόκι, αυτή την φορά είχε αρκετούς συμπαίκτες του να δίνουν λύσεις, βγαίνοντας βέβαια πάλι ο ίδιος στον «αφρό», όταν ήρθαν τα πολύ δύσκολα, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να αποβάλλεται στο πρώτο λεπτό του δεύτερου έξτρα πενταλέπτου με 6ο φάουλ. Ο Λέοναρντ, λοιπόν, τελείωσε με 36 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 52 λεπτά συμμετοχής, με τους Πασκάλ Σιάκαμ (25 π., 11 ρ.) και Μαρκ Γκασόλ (16 π., 12 ρ., 7 ασ.) να στέκουν ως «πύργοι», στους οποίους μπορούσε να βασιστεί. Για τα «Ελάφια», η προσπάθεια των Τζορτζ Χιλ (24 π., 7 ρ.) και Μάλκολμ Μπρόγκντον (20 π., 5 ρ.) από τον πάγκο δεν έφτανε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X