«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδιαφέρεται για τον Πόνσε»

Βρήκε ξανά το μέταλλο της η ΑΕΚ, πέρασε με μαγκιά από την Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εζέκιελ Πόνσε ήταν η… αποκάλυψη της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ, με τον Αργεντινό «φονιά» να είναι το «κιτρινόμαυρο κανόνι» και η αιχμή του δόρατος της επίθεσης της Ένωσης. Ο 22χρονος επιθετικός έκανε εκπληκτικά πράγματα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έφτασε τα 21 τέρματα, κεντρίζοντας τα βλέμματα σπουδαίων συλλόγων. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να διατηρήσουν τον Αργεντινό στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ωστόσο γνωρίζουν πως μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Ως γνωστόν, ο «φονιάς» από την Λατινική Αμερική είναι δανεικός από την Ρόμα και ήδη έχει ακουστεί και γραφεί πως τόσο η Μπόκα Τζούνιορς όσο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να επέμβουν.

Σήμερα, εμφανίστηκε και νέος μνηστήρας για τον χαρισματικό επιθετικό. Όπως τονίζει η  ρωσική ιστοσελίδα championat.com, η ΤΣΣΚΑ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό φορ που ανήκει στην Ρόμα.

Βεβαίως, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η ομάδα της Μόσχας επιθυμεί τον δανεισμό του Πόνσε, με τους «Τζιαλορόσι» να πρέπει να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αργεντινού επιθετικού που λήγει σε έναν χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X