Τεχνικός Διευθυντής Ουντινέζε: «Θέλουμε πίσω τον Ματσίς»

Τεχνικός Διευθυντής Ουντινέζε: «Θέλουμε πίσω τον Ματσίς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του δεν είναι άγνωστο καθώς απασχολεί από πέρυσι το καλοκαίρι την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ντάρβιν Ματσίς, που ανήκει στην Ουντινέζε και αγωνίζεται ως δανεικός στην Κάντιθ της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Ο… θηριώδης εξτρέμ είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση για την ΑΕΚ και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους. Μετά την εντυπωσιακή του χρονιά στα γήπεδα της Ισπανίας, το κλίμα στην Ιταλία έχει αντιστραφεί για εκείνον και φαίνεται πως τον υπολογίζουν.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ουντινέζε, Ντανιέλε Πραντέ μιλώντας στο Sport24 τόνισε πως: «πρόθεσή μας είναι ότι τον θέλουμε πίσω στην Ουντινέζε», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει επίσημη προσφορά από την Ελλάδα και την ΑΕΚ, απάντησε: «Δεν έχουμε καμία πρόταση ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα».

Ο Ματσίς που ενδιέφερε και το περσινό καλοκαίρι του κιτρινόμαυρους, ανήκει στο πολυάριθμο ρόστερ των ασπρόμαυρο και δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, γι αυτό και δόθηκε δανεικός στην Κάντιθ. Οι Ισπανοί που παλεύουν για την άνοδο στην La Liga, έχουν την δυνατότητα σε περίπτωση που τα καταφέρουν, να αγοράσουν τον 26χρονο εξτρέμ.

Η ΑΕΚ, σίγουρα θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ματσίς και θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνηση της. Φυσικά, παράλληλα, δουλεύονται και άλλες περιπτώσεις για τα εξτρέμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X