Σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις του Πέτερσον με την ΑΕΚ!

Αυτός είναι ο Κρίστοφερ Πέτερσον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περίπτωση του Κρίστοφερ Πέτερσον είχε απασχολήσει αρκετά την ΑΕΚ τις δυο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και οι κιτρινόμαυροι δείχνουν πως δεν τα…παρατάνε. Ο 25χρονος εξτρέμ αρέσει πολύ στον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε την συγκατάθεση του και οι συζητήσεις με την Χέρακλες είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση δύο εξτρέμ από τη διοίκηση της ΑΕΚ και εκτός του Ντάρβιν Ματσίς, για τον οποίο έχουν γίνει ήδη συζητήσεις, υπάρχει πάντα και ο Κρίστοφερ Πέτερσον. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός εδώ και μήνες έχει επιλεγεί από το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ και είναι ο εκλεκτός του Νίκου Λυμπερόπουλου, με τον Χιμένεθ να έχει δώσει κι εκείνος από την πλευρά του, το «ΟΚ».

Η Χέρακλες, στην οποία ανήκει ο 25χρονος Σουηδός, έκανε χρήση της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2020, όμως ξέρει ότι στο τέλος της επόμενης σεζόν χάνει τον παίκτη χωρίς να αποκομίσει κάποιο κέρδος. Γι αυτό, οι Ολλανδοί θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν τώρα, έστω και με λιγότερα χρήματα απ’ ότι αξίωναν αρχικά. Στις πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές ο παίκτης δείχνει να…ψήνεται για τον Δικέφαλο

Ο Πέτερσον είχε φέτος 12 γκολ και 6 ασίστ σε 35 συμμετοχές με την Χέρακλες, που τερμάτισε έβδομη στην Eredivisie και συμμετέχει στα playoffs για την έξοδο στο Europa League. Χθες, έχασε το πρώτο ματς στην έδρα της με 2-0 από την Ουτρέχτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X