Δεν θέλουν τον Γκριεζμάν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Τα... έχωσαν στον Γκριεζμάν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα κάνουν προσπάθειες να πείσουν τον Μπαρτομέου, να μην προχωρήσει στην απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν.

Αυτό υποστηρίζει στο φύλλο του Σαββάτου (18/5) η εφημερίδα Sport της Καταλωνίας. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» δεν είδα καθόλου με καλό μάτι πέρυσι την προσπάθεια απόκτησης του Γάλλου σέντερ φορ, ο οποίος τελικά αποφάσισε να παραμείνει στην Ατλέτικο, την ίδια στιγμή που όλοι περίμεναν ότι αυτός θα μετακόμιζε στην Βαρκελώνη.

Όπως υποστηρίζει η η καταλανική εφημερίδα, οι παίκτες θεωρούν πως ο Γκριεζμάν δεν είναι ο τύπος του παίκτη που χρειάζεται το ρόστερ της ομάδας, ενώ παράλληλα εκτιμούν ότι σε περίπτωση που τελικά ο Γκριεζμάν αποκτηθεί αυτό θα είναι ένα κακό μήνυμα συμπεριφοράς για τους νεαρούς παίκτες , λόγω της συμπεριφοράς που αυτό έδειξε πέρυσι το καλοκαίρι.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέσι προχώρησε στην διάψευση των φημών που τον ήθελαν να έχει μιλήσει με τον Γκριεζμάν, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.

 

Δεν θέλουν τον Γκριεζμάν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X