Το France Football αποθεώνει τον Ντιέγκ που κοιτάζει η ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Το France Football αποθεώνει τον Ντιέγκ που κοιτάζει η ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Αλιού Ντιένγκ από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο μέσο που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αλγερίας, όμως η απειρία του από ευρωπαϊκά γήπεδα αποθάρρυνε προσωρινά τουλάχιστον τους ανθρώπους της Ένωσης. Μάλιστα, είχε ερωτηθεί για ενδιαφέρον της ΑΕΚ,θέλουν πολύ στις τάξεις τους και πιέζουν την ομάδα του ενώ έχει γίνει γνωστό από τον Απρίλιο πως οι κιτρινόμαυροι τον

Τώρα, το περίφημο έντυπο, France Football, που ανακαλύπτει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από όλο το κόσμο, τον αποθέωσε ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ και αξία του ανέρχεται στις 500.000 ευρώ.

Το περιοδικό, στην ηλεκτρονική του μορφή, έκανε ένα θέμα για τα μεγάλα ταλέντα που παίζουν στο πρωτάθλημα Αλγερία, το οποίο παρακολουθούν στενά στη Γαλλία και αρκετές ομάδες της χώρας «ψωνίζουν» από εκεί. Ειδική αναφορά λοιπόν κάνει το στον Αλιού Ντιένγκ, γράφοντας: «Για ορισμένους παρατηρητές ο Ντιένγκ είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στο Αλγερινό πρωτάθλημα»! Παράλληλά, αφού το δημοσίευμα αναλύει την πορεία του κάνει αναφορά και στην ΑΕΚ: «Ο Ντιένγκ έχει συμβόλαιο ως το 2020 και έχει ήδη μία προσφορά από την ΑΕΚ των Αθηνών». Οσο για την αξία του, αναφέρει: «Υπολογίζεται σε περίπου 500.000 ευρώ», όπως γράφουν οι Γάλλοι.

Το ζήτημα ωστόσο είναι η κατάσταση που επικρατεί στην MCAlger. Η ομάδα της Αλγερίας έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες αρκετούς τεχνικούς και αθλητικούς διευθυντές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μία… σύγχυση ως προς την επικοινωνία μαζί του. Το σίγουρο είναι πως ο Ντιένγκ παραμένει στο κάδρο της Ενωσης.

Δείτε το δημοσίευμα:

Το France Football αποθεώνει τον Ντιέγκ που κοιτάζει η ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X