To έριξαν έξω Λιβάγια και Τσόσιτς (VIDEO)

To έριξαν έξω Λιβάγια και Τσόσιτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ΑΕΚ τελείωσαν και οι δυο πολύ καλοί φίλοι, Μάρκο Λιβάγια και Ούρος Τσόσιτς κάνουν μαζί διακοπές στην Κροατία και συγκεκριμένα, το Σπλιτ.

Το μέλλον αμφότερων στα κιτρινόμαυρα κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι. Ο Ούρος Τσόσιτς, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν μέσα στη χρονιά και το «αύριο» του στην ΑΕΚ μοιάζει δυσοίωνο. Όσο για τον Μάρκο Λιβάγια κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα είναι και τη νέα χρονιά στην Ένωση μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, που είπε «φέρτε προτάσεις και μπορείτε να φύγετε».

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης βρίσκονται όλοι σε διακοπές, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 27 Ιουνίου και θα αναχωρήσουν έπειτα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε στις 2 Ιουλίου.

Ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται ήδη στην Κροατία όπου και απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο Κροάτης άσος της ΑΕΚ δεν είναι μόνος του αφού μαζί του στο Σπλιτ βρίσκεται και ο Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος ανέβασε αρκετά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε ένα από αυτά φαίνεται να διασκεδάζει με τον Λιβάια σε κλαμπ του Σπλιτ, όπου φαίνονται να απολαμβάνουν τη μουσική και να τραγουδούν παρέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X