Εκτακτο Δ.Σ. ο ΕΣΑΚΕ το Σάββατο!

Εκτακτο Δ.Σ. ο ΕΣΑΚΕ το Σάββατο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο συγκάλεσε ο ΕΣΑΚΕ, για το πρωί του Σαββάτου (10:00).

Αιτία για την απόφαση που πήρε ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ήταν το εξώδικο που απέστειλε ο Ολυμπιακός και μέσω αυτού ζητούσε την παραίτηση του Γαλατσόπουλου.

Μοιάζει δεδομένο πως θέμα συζήτησης θα είναι η… επίθεση του Ολυμπιακού, αλλά και η στάση που πρόκειται να κρατήσει η Λίγκα. Είναι άγνωστο, πάντως, αυτή τη στιγμή, αν στο ΔΣ θα εμφανιστούν και οι εκπρόσωποι των Πειραιωτών.

Όπως και να έχει, το Σάββατο (18/5) ξεκινούν και τα πλέι οφ.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (17/5), με τους «ερυθρόλευκους» να κοινοποιούν την κίνησή τους να στείλουν το εξώδικο, κάνοντας λόγο για «όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους» με αφορμή την επικύρωση της βαθμολογίας στο πρόσφατο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα (17/05) εξώδικη επιστολή στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με την οποία κάλεσε τον Σύνδεσμο να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος και να αναβληθεί άμεσα η έναρξη των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελου Γαλατσόπουλου και της Νομικής Συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X